Notícies més llegides




Alt Empordà


Figueres

L'Ajuntament de Figueres presenta la campanya de natació escolar del curs 2015-2016

Alt Empordà  -  28/09/2015  -  16:23

La durada de cada curset serà de quatre setmanes, en horari lectiu, els dilluns, dimecres i divendres, i es desenvoluparan en horari de matí o tarda.


Aj.Figueres

Aj.Figueres




Avui dilluns 28 de setembre comença la Campanya Municipal de Natació Escolar a Figueres. El Servei d'Esports de l’Ajuntament ofereix als alumnes de 3r de primària de totes les escoles de la ciutat la possibilitat de fer un curset de natació en horari escolar.

La finalitat d'aquest programa és facilitar l’aprenentatge de la natació a tots els escolars de Figueres, fomentant així la seva pràctica habitual, contribuint al desenvolupament integral del nen/a a través del medi aquàtic i participant de forma activa en el programa educatiu de l’escola com a part important de l’educació física de l’alumne.

La durada de cada curset serà de quatre setmanes, en horari lectiu, els dilluns, dimecres i divendres, i es desenvoluparan en horari de matí o tarda.

- Matí: 1r curset (10.00 a 10.45 h) / 2n curset (10.45 a 11.30 h)
- Tarda: Únic curset (15.30 a 16.15 h)

Les escoles participants són: Sant Pau, Salvador Dalí, Joaquim Cusí, Anicet de Pagès, Josep Pous i Pagès, Josep Pallach, Mª Àngels Anglada, Amistat, Parc de les Aigües, Carme Guasch, Col.legi La Salle, Col.legi Paula Montal Escolàpies i Col·legi Cor de Maria.

Més de 500 alumnes d’aquestes escoles es desplaçaran en autobús a la piscina climatitzada de manera gratuïta i gaudiran del curset de natació amb els monitors del Servei d'Esports i del Club Natació Figueres.

A banda d’això, tots els alumnes de la campanya de natació escolar tenen l'oportunitat de participar en una trobada que es realitza el mes de juny amb la col·laboració del Club Natació Figueres, per tal de conèixer la natació en l’àmbit competitiu.






Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...