Notícies més llegides




Baix Empordà


Calonge

Més de 200 persones assisteixen a l'entrega dels guardons 'Passió pel turisme Calonge – Sant Antoni'

Baix Empordà  -  24/10/2016  -  14:02

L'entrega de guardons va tenir lloc dissabte a la nit i fou un reconeixement a les empreses del sector amb 50 anys o més d'experiència


Aj.Calonge

Aj.Calonge




Més de 200 persones van assistir dissabte a l'entrega dels guardons "Passió pel turisme Calonge – Sant Antoni", que va tenir lloc al castell. Durant la nit - que va tenir com a mestre de cerimònies el presentador Espartac Peran i també va comptar amb l'actuació de la Beth – es van entregar un total de 22 guardons, 19 dels quals van ser per les empreses del sector turístic del municipi amb 50 anys o més d'experiència.

Els hotels Silken Park Hotel San Jorge, Reimar, Rosa dels Vents, Rosamar, Aubi, Maria Teres, Hostal Olga i la Pensió Can Fabrellas, els càmpings Cala Gogó, Internacional, Costa Brava, Apartaments Gibert, Ceigrup Finques Riart API i els restaurants Kubansky, Refugi de Pescadors, Simon, Can Ramon, Mundet i Cercle Calongí van ser els establiments guardonats. Els altres tres guardons van ser per Manel Torrentallé, que fou Cònsol Menor de Sant Julià de Lòria i responsable de l'impuls de dos nous productes turístics al seu municipi com són Naturlàndia i la marxa ciclista La Purito; un segon guardó fou per l'empresa de transport públic SARFA, per la bona feina en la connexió del territori, i el darrer fou pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, pels 40 anys de treball en el desenvolupament i impuls de productes turístics per promocionar la Costa Brava.

L'entrega de guardons "Passió pel turisme Calonge – Sant Antoni" s'emmarcava en les jornades "Noves tendències en el turisme", que durant els dies 21 i 22 d'octubre van consistir en una jornada de formació, una trobada amb la ciutadania per explicar els projectes estratègics de les platges del municipi i la nit dels guardons Passió pel Turisme.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...