Notícies més llegides



Actualitat Girona


Girona

Tot Nuvis tanca la seva 24a edició amb 4.000 visitants

Actualitat Girona  -  28/11/2016  -  15:44

L'increment de visitants de fora de la demarcació denota l'interès creixent d'aquest públic per la fira nupcial gironina per excel·lència


Tot Nuvis a Fira de Girona

Tot Nuvis a Fira de Girona




El saló Tot Nuvis ha finalitzat la seva 24a edició al Palau de Fires de Girona amb un públic que ha arribat als 4.000 visitants, en un cap de setmana marcat per la febre del Black Friday. Durant 3 dies, tant parelles com assistents que havien d'organitzar qualsevol classe de celebració han estat rebent assessorament personalitzat sobre tots els aspectes que envolten aquests esdeveniments: vestits, càtering, fotògrafs, joieria, decoració, espais, entreteniment, cocteleria o música, entre molts altres.

La directora de la Fira de Girona, Coralí Cunyat, afirma que parlem "d'una fira de molta qualitat i que està consolidada; la demarcació de Girona és reconeguda per la qualitat dels seus productes i serveis en l'àmbit gastronòmic, turístic i comercial, i aquesta qualitat i excel·lència es veu reflectida en l'oferta dels nostres expositors". Les empreses que venen a Tot Nuvis diuen que confien i aposten pel saló especialment per "prestigi i imatge d'empresa", tal com indiquen les respostes de les enquestes.

Pel que fa als assistents, un 85% d'ells provenien de les comarques gironines, un 14% de la demarcació barcelonina i un 1% de les comarques lleidatanes. "És el saló de referència del territori gironí que cada vegada és més conegut a la resta del país, tal com ho demostra l'increment de visitants de fora de la demarcació", afegeix Cunyat.

En la inauguració d'aquest any, cal destacar la desfilada "Torna't a posar el vestit de núvia", que ha permès a les visitants de la fira que ja s'haguessin casat, tornar-se a posar el vestit de núvia i ensenyar-lo a la passarel·la del saló sentint-se models per un dia. Les participants van rebre consells de passarel·la i una sessió de maquillatge i perruqueria abans de sortir a desfilar i sentir-se protagonistes del saló aprofitant l'ocasió de tornar a lluir el vestit del seu casament. La directora comenta que "és el primer any que ens atrevíem amb aquest format tan innovador de desfilada. No sabíem com respondria la gent, i ens hem sorprès de la bona acollida que ha tingut la idea. Ens estan arribant suggeriments de repetir l'activitat l'any vinent ampliant el contingut i la participació".

Les desfilades han estat un dels punts fort del saló, juntament amb la projecció de l'espot promocional de la fira i del fashion film, rodat amb alumnes de l'escola Cifog i l'agència Model on Top amb l'objectiu d'ensenyar productes dels expositors de la fira. També s'ha pogut gaudir de les actuacions de la soprano Susanna del Saz i de les demostracions de ball a càrrec de l'Escola Sibiem.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...