Notícies més llegides




Actualitat Girona


Girona

El Girona guanya el líder Levante (2-1)

Actualitat Girona  -  04/12/2016  -  16:47

Amb gols de Longo i Ramalho i suma la quarta victòria consecutiva en la lliga


Guillem Plujà/GN

Guillem Plujà/GN




Montilivi continua sent un fortí inexpugnable. El Girona ha tombat avui al líder, el Levante, en un partit molt intens que, tot i la pluja, ha estat presenciat en directe per més de 6.000 espectadors, la millor entrada de la temporada. El Girona suma ja quatre victòries consecutives.

Després d'una primera mitja hora amb poc risc i en què els dos conjunts intentaven acostar-se a l'àrea rival però estaven més pendents de no cometre errades, el Girona ha vist com es quedava sense Borja García, que després d'una entrada ha hagut de deixar el terreny de joc adolorit. La lesió ha coincidit amb els millors minuts del rival que amb un xut de Jason, que ha marxat fora per poc, ha inquietat la porteria defensava avui per René. Quan s'apropava el descans i més insistia el Levante, ha arribat el gol de Longo que, en una jugada d'oportunisme, s'ha avançat a la defensa i al porter valencians per fer pujar l'1-0 al marcador.

Després del pas pels vestidors, Muñiz ha mogut la banqueta amb l'entrada de Casadesús i Rafael buscant portar encara més perill a la porteria gironina. Tanmateix, en el minut 70, en una jugada d'estratègia, Ramalho ha marcat el segon rematant amb el cap, sol dins de l'àrea, una centrada de Granell. El gol ha acabat sent decisiu per què el Girona, que encara ha pogut fer el tercer amb una doble rematada de Longo, hagi guanyat el líder a Montilivi malgrat el gol de Rafael en el minut 89. Amb aquest resultat el Girona suma 30 punts, un menys que el Levante, que continuarà líder, amb un partit menys (el que van haver de suspendre contra el Rayo per la pluja).


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...