Notícies més llegides




Baix Empordà


Calonge

Sant Antoni de Calonge estrenarà el viver d'empreses el 15 de desembre

Baix Empordà  -  07/12/2016  -  14:49

La conferència de l'economista Emilio Duró serà el plat fort de la inauguració del nou equipament


Viver d'empreses

Viver d'empreses




Les obres del nou viver d'empreses i espai coworking del Palau Firal de Sant Antoni avancen a bon ritme, de manera que la inauguració d'aquest nou espai ja està prevista pel dijous 15 de desembre a la tarda. El tret de sortida d'aquest nou espai el donarà l'acte oficial d'inauguració, a les 18 h. i seguirà amb la visita a les instal·lacions. Serà a les 19 h. quan tindrà lloc la conferència inaugural a càrrec de l'economista i consultor empresarial Emilio Duró. Sota el títol de "No vale rendirse", Duró oferirà una conferència de dues hores on abordarà com a tema principal la millora de la motivació i la mentalitat positiva a l'hora de fer front a nous reptes tan en l'àmbit empresarial com personal. Duró, que és actualment un dels principals "gurus" econòmics de l'Estat espanyol, és llicenciat en Ciències Econòmiques i en Administració i Direcció d'Empreses, ha col·laborat amb universitats com ESADE, la UAB, la Universitat de Navarra o la Universitat Pompeu Fabra, entre d'altres, i ha estat directiu d'empreses internacionals com

Coopers & Lybrand, Martini & Rossi y Yoplait-ATO. Des de fa més de 25 anys treballa com a consultor i formador de les primeres empreses de l'estat

Amb aquest acte d'inauguració l'Ajuntament de Calonge posarà en funcionament el nou viver d'empreses i un espai de coworking. Amb aquest objectiu s'estan executant actualment les obres de millora que han de permetre millorar el funcionament del Palau Firal disposant d'espais complementaris al que s'utilitzen per a l'organització de les fires. Les obres afecten la zona d'oficines de la planta baixa, un espai que es redistribuirà i acollirà la seu de l'Oficina Activa, i també al primer pis, on s'ubicaran els despatxos i les zones comunes del viver d'empreses, així com l'espai de coworking.

Actualment l'accés a l'interior del Palau Firal es fa a través d'un vestíbul previ el qual porta directament a l'espai firal, on hi comuniquen directament les portes d'accés a les oficines, a la sala TIC i als serveis, sense cap separació entre aquests espais i la nau destinada a les fires. Un dels objectius de la reforma d'aquest edifici és permetre una doble funcionalitat, de manera que els diversos espais del Palau Firal puguin funcionar de manera independent. Amb aquesta idea les obres permetran una nova distribució que millora l'ús de la planta baixa i separa la nau del Palau firal de la zona de despatxos i serveis, creant un vestíbul més confortable els despatxos de l'Oficina Activa, una recepció per atendre els usuaris, mentre que a la primera planta es crearà l'espai pel viver d'empreses i la zona de coworking. Aquesta actuació, permetrà que l'edifici actual pugui funcionar com si fossin dos edificis: per una banda l'espai de l'Oficina Activa, el viver d'empreses i coworking i per l'altra banda el gran espai firal, una nau de 2.000 metres quadrats. Aquests espais amb el nou projecte podran funcionar de forma separada, i quan sigui necessari també podran utilitzar-se conjuntament.

Les obres de millora del Palau Firal, impulsades per l'Àrea de Promoció Econòmica, formen part de les inversions de l'Ajuntament de Calonge per aquest 2016, i tenen un cost de 79.349 € €.

El viver d'empreses i l'espai de coworking

Les obres actuals afecten una superfície total de 330 metres quadrats, dels quals uns 46 metres quadrats es destinen a la creació de 4 nous despatxos pel viver d'empreses, 14 per la creació d'una sala de treball i uns 80 metres quadrats per una sala conjunta de coworking. La resta de la superfície es destinarà a la creació d'un passadís que farà les funcions de distribuïdor i separador de l'espai de viver d'empreses i coworking de la nau firal, amb 150 metres quadrats i un vestíbul de 40 mentre quadrats.

Amb aquest projecte l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Calonge vol donar un impuls a l'emprenedoria i facilitar un espai on les noves empreses disposin de tots els serveis necessaris per fer créixer el seu negoci, a la vegada que es disposarà d'un espai de coworking, una manera de treballar que permet a professionals independents, emprenedors, i pimes de diferents sectors, compartir un mateix espai de treball, tant físic com virtual, per desenvolupar els seus projecte professionals de manera independent i fomentar també projectes conjunts.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...