Notícies més llegides




Esports


Girona

Victòria del Girona davant el Còrdova (2-0)

Esports  -  15/01/2017  -  14:36

La setmana vinent visita Montilivi el Sevilla Atlètic en l'inici de la segona volta de la lliga


La Liga

La Liga




El Girona ha guanyat el Còrdova a Montilivi (2-0) i consolida la segona posició a la classificació. Els de Pablo Machín, han obert el marcador en la primera jugada de perill del partit. Gran centrada de Cifuentes, avui titular en lloc de Maffeo, i Sandaza, al tercer intent -el primer l'ha estavellat al pal i el segon l'ha aturat un defensa, aconseguia fer l'1 a 0. El Girona ha dominat des de l'inici. Granell, d'un xut llunyà, Portu des de l'interior de l'àrea gran i Sandaza, de nou, després d'una gran jugada de Pere Pons, han pogut fer el segon en la primera part.

El pas pels vestidors no ha minvat la intensitat del joc dels gironins que han posat a prova amb insistència els reflexos del porter andalús. En el 53, Pere Pons ha iniciat una jugada per l'esquerra, l'ha cedit cap a Borja i aquest, l'ha obert per l'entrada d'Aday. El vallesà ha posat la pilota lluny de l'abast dels defenses cordovesos, franca per Portu, que ha connectat un fort xut creuat, impossible d'aturar pel porter Kieszek.

Amb el 2-0 el Còrdova s'ha llançat a l'atac i llavors ha aparegut René, amb diverses intervencions de mèrit, la primera a xut de Cisma que hauria suposat el 2-1. En els darrers minuts, el porter del Girona ha fet un recital d'aturades, fent que el marcador ja no es mogués fins al final. Amb aquesta victòria el Girona suma 39 punts – xifra rècord en una primera volta des que juga a Segona A – i amplia l'avantatge respecte al tercer classificat, el Getafe, que té quatre punts menys. La setmana vinent visita Montilivi el Sevilla Atlètic en l'inici de la segona volta de la lliga.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...