Notícies més llegides




+ Notícies


AgroBank obrirà sis oficines més a les comarques gironines

+ Notícies  -  20/01/2017  -  18:39

El negoci agrari de CaixaBank creix més d'un 11% en dos anys





Els bons resultats d'AgroBank, la línia de negoci agrari de CaixaBank, permetrà obrir sis noves oficines a les comarques gironines i 300 arreu de l'Estat. El pla de noves obertures d'oficines d'AgroBank preveu la posada en marxa de quaranta noves seus a Catalunya, entre elles les de Sant Esteve d'en Bas, Cornellà del Terri, Bàscara, Palau-Saverdera, Sant Climent Sescebes i Garriguella. Un cop completada l'expansió, AgroBank disposarà arreu de l'Estat de 873 oficines -vuit a Girona i 111 a Catalunya- i 3.000 gestors formats en el negoci agrari. Les oficines se situen sempre en nuclis de població en què l'activitat principal es basa en el sector primari, i ofereixen a agricultors, ramaders i cooperativistes un coneixement alt de l'activitat productiva a cada territori. L'assessoria financera i la contractació de nous productes es pot fer des de la pròpia explotació agrària, perquè els assessors d'Agrobank disposen d'equips portàtils.

Des que es va posar en marxa fa dos anys, la línia de negoci de CaixaBank dedicada al sector agrari i agroalimentari ha incrementat el seu volum més d'un 11% i ha arribat als 15.691 milions d'euros. El volum de passiu ha crescut un 16%, fins a arribar als 9.450 milions d'euros, mentre que el volum d'actiu ha augmentat un 5,1% i sobrepassa els 6.230 milions d'euros.

A més, en aquests dos anys ha aconseguit 10.000 nous clients fins a superar els 340.000 a tot l'Estat, convertint-se així en l'entitat financera de referència per al sector agrari. Actualment, un de cada quatre autònoms del sector és client d'Agrobank i en el cas de Catalunya, ho són el 63,5%.

El director general de Negoci de CaixaBank, Juan Alcaraz, apunta que l'èxit d'Agrobank es deu a l'especialització en el negoci, l'aposta "ambiciosa" per una marca pròpia i la formació de la xarxa comercial, a més del suport a la recerca.

Aposta per la recerca i la formació

La línia de negoci AgroBank vol impulsar la formació i la investigació a través de la Càtedra AgroBank sobre qualitat i innovació agroalimentària, que ha creat juntament amb la Universitat de Lleida. Vol promoure la transferència de coneixement científic i tècnic entre estudiants i investigadors, professionals del sector i clients de l'entitat financera i estén l'activitat arreu de l'Estat. Abarca tota la cadena del sistema agroalimentari, des del camp fins a la taula, inclosos aspectes agrícoles i ramaders, de la indústria alimentària, l'enginyeria agrària i d'altres aspectes legals i relacionats amb l'activitat d'R+D+i.

En el marc d'AgroBank, també se celebren d'altres accions de formació, divulgació o promoció amb les Jornades AgroBank, que congreguen ponents d'alt nivell. També promou publicacions agràries, el premi EmprenedorXXI a la millor empresa emergent del sector i acords amb les principals entitats del sector.


Autor: A.C/GN





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...