Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

El model comercial d'Olot exemple per a altres territoris

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  20/01/2017  -  20:19

La directora general de Comerç de la Generalitat, Muntsa Vilalta, visita Olot i destaca les iniciatives que s'estan portant a terme


Aj.Olot

Aj.Olot




La directora general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Muntsa Vilalta, ha visitat Olot aquest divendres 20 de gener. Després de signar en el Llibre d'Honor de la Ciutat, s'ha reunit amb l'alcalde Josep M. Corominas, el regidor de Promoció, Comerç i Turisme, Estanis Vayreda i el president de l'Associació de Comerciants d'Olot, Jordi Rovira. A continuació, i després de visitat la plaça Mercat i altres espais del barri vell s'ha entrevistat amb una representació dels comerciants d'Olot amb els que ha analitzat la situació actual del comerç i ha respost els seus dubtes i consultes sobre la nova Llei, entre altres aspectes relacionats amb el sector.

El president de l'Associació de Comerciants d'Olot, Jordi Rovira, ha explicat que "per nosaltres ha estat molt interessant poder-li plantejar diferents temes relacionats amb la llei de comerç i explicar-li les iniciatives que portem a terme, com la campanya d'aquest Nadal amb la plaça Mercat, que ha estat tot un èxit".

El regidor de Promoció de la Ciutat, Estanis Vayreda, ha afirmat que "hem presentat a la directora els grans projectes que, com a ciutat, tenim en tema comerç i li hem demanat ajuda per dinamitzar el sector comercial i especialment el que comprèn des de la plaça Major a la plaça del Carme". Segons Vayreda, "és un espai que volem dinamitzar amb un projecte que ajudi a recuperar l'activitat comercial".

La directora general de Comerç de la Generalitat, Muntsa Vilalta, ha subratllat que "la dinàmica comercial fa que hi hagi barris amb més activitat i altres que encara tenen recorregut per créixer. Tenim interès a ajudar a dinamitzar aquelles àrees que tenen necessitat de promoció del continu comercial perquè les botigues no estiguin tancades sinó que tinguin vida". Vilalta ha afegit que "Olot és un model molt interessant de veure com a municipi i comerciants estan fent una estratègia i desenvolupament conjunta. És evident que avui no podem anar sols i que com més suport i col·laboració hi hagi entre tots els agents del territori més èxits tindrem i en el cas del comerç és evident. Felicito Olot perquè tira endavant un model molt interessant per poder explicar a altres poblacions".


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...