Notícies més llegides




Esports


Riudellots de la Selva

23a edició del Cros de Riudellots de la Selva

Esports  -  22/01/2017  -  19:07

El cros torna a comarques gironines el proper 5 de febrer a Caldes de Malavella per disputar el Campionat de Catalunya de Cros Veterà i Promesa


23a edició del Cros de Riudellots de la Selva

23a edició del Cros de Riudellots de la Selva




La 23a edició del Cros de Riudellots de la Selva acollia enguany el Campionat de Catalunya de Cros Curt per Clubs que s'ha disputat aquest matí al circuit instal·lat a la zona esportiva de la població selvatana sota una pluja incessant que ha tornat la zona de la pineda del circuit tot un repte per als valents i valentes que aquest matí competien a la 9a prova del Circuit Gironí de Cros.

Aboujanah El Mehdi, del FCB, ha estat el vencedor de la prova però avui la classificació era per equips i aquí ha estat el CA La Sansi el que s'ha imposat amb un molt bon equip liderat per SAMIR AIT BOUYCHAMANE que ha arribat en segona posició a meta. La segona plaça ha estat per al Cornellà Atlètic i la tercera per el Lleida UA. Al grup capdavanter el nivell era alt i no ha estat fins a la darrera volta que el grup s'ha anat estirant i s'han decidit les posicions.

En la categoria femenina la cursa ha estat liderada amb autoritat per Montse Mas [FCB] i Laia Andreu [CA Granollers] que han tret una bona distància a les seves perseguidores, liderades per Marina Guerrero [CA Manresa] que ha estat l'entitat vencedora en la classificació per clubs. A la segona plaça l'equip del CA Granollers i a la tercera el de La Sansi que confirma la bona actuació de l'entitat.

Avui també finalitzava el Gran Premi Consell Comarcal de la Selva, la puntuació arrossegada a les diferents jornades del Circuit Gironí. Jordi Rabionet del TR-Esports Parra i Marina Guerrero [CA Manresa] són els nous vencedors sèniors. Enguany el premi per els tres primers classificats al Gran Premi de cada categoria serà la invitació a una jornada tècnica que es celebrarà a Lloret de Mar aquesta primavera amb data encara per confirmar.

El cros torna a comarques gironines el proper 5 de febrer a Caldes de Malavella per disputar el Campionat de Catalunya de Cros Veterà i Promesa. El 12 de febrer se celebrarà a la mateixa població el Campionat de Catalunya Individual i per equips.


Autor: Redacció


Arxiu adjunt

Femení

Masculí





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...