Notícies més llegides



+ Notícies


Girona

El Conseller d'Interior presideix el Consell d'Alcaldes del Gironès

+ Notícies  -  17/02/2017  -  21:24

Segons Jaume Busquets, president del Consell Comarcal del Gironès, "El Consell d'Alcaldes són l'eina clau per debatre en primera mà totes les inquietuds dels responsables municipals


CCGironès

CCGironès




El Conseller d'Interior, Jordi Jané, ha presidit aquest divendres el Consell d'Alcaldes del Gironès.Durant la reunió el director del CAT 112, Federic Adan, ha explicat als alcaldes el funcionament del Centre d'Atenció i Gestió de trucades d'emergències 112.

Per altra banda, la Subdirectora general de Coordinació de la Policia de Catalunya, Begonya Curto, ha parlat sobre els efectius dels cossos de seguretat destinats a la comarca i del que representa, pels municipis, l'alarma antiterrorista actual.

Per altra banda, durant la reunió els electes també s'ha manifestat la preocupació per part dels municipis petits de l'instal•lació de càmeres de videovigilànica i també la gestió de la jubilació dels cossos policials.
En el marc de la trobada també hi han assistit Eudald Casadesús, delegat territorial del Govern de la Generalitat a Girona, Albert Ballesta, director dels Serveis Territorials del Departament d'Interior a Girona, Josep Milan, comissari cap de la Regió Policial Girona, Xavier Domènech, inspector cap de l'ABP Gironès – Pla de l'Estany.

Segons Jaume Busquets, president del Consell Comarcal del Gironès, "El Consell d'Alcaldes són l'eina clau per debatre en primera mà totes les inquietuds dels responsables municipals. Busquets ha afegit "Avui amb el Conseller Jané hem revisat les problemàtiques que tenim els alcaldes en matèria de policia, seguretat, bombers, protecció civil i trànsit".


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...