Notícies més llegides




Baix Empordà


Palamós

Premi per a la millor foto participant en el concurs Tardor Palamós 2016 d'Instragram

Baix Empordà  -  20/02/2017  -  16:15

El concurs va comptar amb la participació d'un total de 108 fotografies


Acte de lliurament del premi

Acte de lliurament del premi




L'acte de lliurament del premi s'ha inclòs dins les activitats mediambientals d'hivern que es van iniciar la setmana passada. El concurs va comptar amb la participació de més d'un centenar de fotografies de les quals la presentada pel gironí, Gerard Garcia, ha estat escollida la guanyadora, amb una imatge que recull la posta de sol a la badia emmarcada per les fulles dels arbres del passeig del Mar de Palamós. El premi ha estat dotat d'una cistella de productes ecològics del Celler Brugarol ubicat al paratge de Bell-lloc. La setmana passada l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palamós va iniciar el cicle d'activitats mediambientals d'hivern que enguany tenen la reutilització i el reciclatge com a referent.

El passat dijous 16 de febrer va tenir lloc l'acte de lliurament del premi del concurs fotogràfic d'Instagram que es va celebrar durant la tardor de l'any passat utilitzant el hashtag #tardorpalamos2016.

El concurs va comptar amb la participació d'un total de 108 fotografies de les quals la presentada pel gironí, Gerard Garcia, ha estat finalment l'escollida com a guanyadora, amb una imatge que el jurat ha valorat com a la que millor ha recollit l'essència de la tardor, tal i com el concurs buscava, i que mostra la posta de sol a la badia de Palamós emmarcada per les fulles dels arbres del passeig del Mar.

L'acte de lliurament del premi s'ha inclòs dins les activitats mediambientals d'hivern que es van iniciar la setmana passada, i es va realitzar a la sala noble de l'Ajuntament de Palamós amb la presència de l'alcalde de la vila, Lluís Puig, i del regidor de Medi Ambient, Xavier Lloveras.

El premi ha estat dotat d'una cistella de productes ecològics del Celler Brugarol ubicat al paratge de Bell-lloc.

Cicle d'activitats mediambientals d'hivern
La setmana passada l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palamós va iniciar el cicle d'activitats mediambientals d'hivern que enguany tenen la reutilització i el reciclatge com a referent.

El calendari d'activitats es va obrir amb l'exposició "La segona vida de la roba i la sostenibilitat global", que es podrà veure fins a final de mes a la biblioteca municipal, i que va seguir amb la presentació del llibre "Residu zero a casa". El programa també inclou la part més participativa amb la realització de diversos tallers que tindran lloc els dies 4, 11 i 18 de març. Totes les activitats incloses en aquest programa són gratuïtes. Tot i així per a poder participar-hi, cal la inscripció prèvia de les persones interessades.

Concurs Instagram #hivernpalamos2017
Seguint la dinàmica de les activitats de tardor, les propostes mediambientals d'hivern també s'arrodoneixen amb un concurs Instagram que amb el hashtag #hivernpalamos2017 proposa capturar el millor moment de l'hivern de Palamós.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...