logo
Imprimir
09-09-2019 | 17:45hs
•ALT EMPORDà

Satisfacció a Wine Palace per la Mostra del Vi de l'Empordà de Figueres

La companyia empordanesa destaca l'interès dels turistes per la D.O. Empordà

La companyia empordanesa Wine Palace, especialitzada en vins i destil·lats, es mostra molt satisfeta per la seva participació en la 35a Mostra del Vi de l'Empordà de Figueres, que acaba avui. L'esdeveniment de referència dels vins de l'Empordà va arrencar dijous a la rambla de Figueres amb una vintena de cellers i estands de les comarques gironines.

La cadena amb seu a Vilamalla destaca que la mostra és "una cita molt consolidada i que cada any va a més" a l'hora de donar visibilitat als vins dels cellers de la Denominació d'Origen Empordà."Hem tingut moltíssima gent aquests dies. Dijous ja ens va sorprendre l'afluència de gent i des de llavors s'ha mantingut a molt bon ritme", apunten fonts de l'empresa, que assenyala que cada cop són més els visitants de la zona i sobretot turistes que s'interessen pels vins empordanesos.

"La cultura del vi fa temps que va creixent i això es nota també a la mostra, amb gent d'aquí però també de fora que coneixen la D.O. Empordà i venent a buscar productes concrets que ja coneixen i també a descobrir-ne de nous", apunten.

A falta de tancar la darrera jornada de la mostra aquesta nit, Wine Palace preveu un volum de vendes similar al de l'any passat. Destaquen, però, que el més important de la fira és el que s'aconsegueix en relació a la "visibilitat i el coneixement dels vins dels cellers empordanesos", ja que això acaba tenint "un retorn" més endavant.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/101273_-ati-faccioawinepalaceperlamo-tradelvidelempordadefiguere--2.htm