logo
Imprimir
16-09-2019 | 15:38hs
•ACTUALITAT GIRONA

L'activista social gironí Isaac Padrós serà la primera persona cega que fa la volta a Menorca en caiac individual

L'Ajuntament de Girona col·labora amb el projecte, que es portarà a terme entre el 22 de setembre i el 4 d'octubre

Per primera vegada, una persona cega i amb discapacitat física motriu, el gironí Isaac Padrós, farà la volta en caiac individual a l'illa de Menorca. Es tracta d'un repte que ha estat batejat com a "Kayak No Limits Menorca" i que consta d'un recorregut aproximat de 160 quilòmetres que es realitzarà entre el 22 de setembre i el 4 d'octubre.

Isaac Padrós, que és president de l'Associació Multicapacitats i estudiant de la Universitat de Girona (UdG), anirà acompanyat del caiaquista expert Rai Puig que ha fet la volta a l'illa de Papua, i ha realitzat el recorregut de Vancouver a Alaska, de Canadà a Estats Units. Padrós seguirà Puig i es guiarà pel so i la música al llarg de la travessa sobre la qual es rodarà un documental que es presentarà a diversos festivals de cinema.

Aquesta aventura és possible gràcies al patrocini de la Fundació Eurofirms, el Consell Insular de Menorca i l'Associació Multicapacitats, i compta amb el suport de la Universitat de Girona i la col·laboració de l'Ajuntament de Girona, entre altres entitats i empreses. La regidora d'Educació, Esports, Salut i Seguretat en el Treball de l'Ajuntament de Girona, Eva Palau, ha assenyalat que "el sol fet de plantejar-se aquest repte ja fa l'Isaac i en Rai guanyadors" i ha agraït el paper "de l'equip humà que hi ha al darrere, que hi dóna suport, que fa possible aquesta aventura i és un exemple del que és treballar en equip".




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/102974_lactivi-ta-ocialgironii-aacpadro-eralaprimeraper-onacegaquefalavoltaamenorcaencaiacindividual-1.htm