logo
Imprimir
21-09-2019 | 21:06hs
•BAIX EMPORDà

Un home mor ofegat als baixos d’un local a Platja d’Aro

El cos de la víctima ha estat localitzat aquesta tarda, després de la forta pluja que ha caigut durant el dia, especialment al matí

Un jove de 30 anys ha mort avui negat a Platja d’Aro a conseqüència del fort aiguat que ha caigut durant el dia a la localitat alt-empordanesa. El cos de la víctima ha estat localitzat aquesta tarda als baixos d’un local comercial del municipi, on l’home, amb el permís del propietari, dormia. 

Segons ha explicat l’alcalde de Castell-Platja d’Aro, Maurici Jiménez, la intensitat de la pluja hauria fet cedir la rampa que dona accés als baixos, la qual cosa hauria provocat que el noi, que en el moment de les precipitacions estava dormint, quedés atrapat a l’interior. “És una notícia tràgica pel municipi, en episodis meteorològics com el d’avui el que sempre s’espera és que els danys siguin materials”, ha dit el batlle. 

El cos del jove ha estat localitzat pels efectius dels serveis d’emergències, que aquesta tarda, al voltant de les set, s’han submergit al lloc dels fets. No obstant això, continua oberta la investigació per esclarir les circumstàncies que han impedit a la víctima abandonar el local. 

Pluges intenses a l’Empordà

Segons les dades proporcionades per l’estació de Meteocat, Castell-Platja d’Aro ha registrat avui una precipitació acumulada de 93,4 litres, tot i que bona part de la pluja ha caigut amb violència aquest matí. La localitat del Baix Empordà, però, no ha estat l’única en patir la virulència meteorològica: a Calonge s’han registrat 107 litres, al Port de la Selva, 79, i a Palamós, 65. Per aquest motiu, Protecció Civil manté encara l’alerta de l’Inuncat i demana precaució a tocar de les rieres. 




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/103996_unhomemorofegatal-baixo-dunlocalaplatjadaro-1.htm