logo
Imprimir
03-10-2019 | 16:00hs
•BAIX EMPORDà

L'Ajuntament de Platja d'Aro impulsa uns nous premis per al foment de la continuació dels estudis més enllà de l'ESO

Dotats amb 300 euros per persona, amb la voluntat d'incentivar, fomentar i promoure entre les i els joves del municipi

L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro convoca enguany uns nous guardons, dotats amb 300 euros per persona, amb la voluntat d'incentivar, fomentar i promoure entre les i els joves del municipi la continuació dels estudis reglats un cop finalitzat l'Ensenyament Secundari Obligatori (ESO). En aquesta primera edició hi poden optar tots els estudiants empadronats al municipi amb una antiguitat mínima de 3 anys, continuada i vigent a 1 de setembre de 2019, que finalitzin i obtinguin el títol d'ESO o de Batxillerat el present curs 2018-2019 en qualsevol centre d'ensenyament públic.

Alhora, cal que acreditin matrícula per al present curs 2019-2020 de continuació d'estudis reglats o de Cicle de Grau Mitjà els primers; o universitaris o de Cicle de Grau Superior els segons. Les peticions s'han de formalitzar de l'1 al 31 d'octubre de 2019 tot presentat la següent documentació: fotocòpia DNI o NIE; certificat d'empadronament; fotocòpia compulsada títol o resguard d'ESO o Batxillerat; fotocòpia compulsada matrícula estudis universitaris i/o Graus de Cicle Mitjà o Superior curs 2019-2020; imprès de la sol·licitud i document dades bancàries.

Alhora, abans de l'estiu hi ha va haver una convocatòria extraordinària dels guardons -també dotats amb 300 euros per persona- per a l'alumnat empadronat al municipi de les promocions de Batxillerat dels cursos 2016-2017 i 2017-2018 de l'Institut Ridaura de Castell d'Aro que acreditessin l'obtenció del títol i alhora matrícula a estudis reglats, universitaris i/o de Cicle de Grau Superior del curs acadèmic immediatament posterior. D'aquesta manera es cobrien els dos anys que es van deixar de lliurar els anomenats Premis Batxiller per als alumnes d'aquest centre que assolien amb èxit aquest nivell d'estudis.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/106615_lajuntamentdeplatjadaroimpul-aun-nou-premi-peralfomentdelacontinuaciodel-e-tudi-me-enlladele-o-2.htm