logo
Imprimir
04-10-2019 | 23:16hs
•BAIX EMPORDà

La punxada del barril enceta a Platja d'Aro la Festa de la Cervesa més sostenible

L'Oktoberfest canvia els gots de plàstic d'un sol ús per vasos reutilitzables

La tradicional punxada del barril ha donat aquest vespre el tret de sortida oficial a la 32a edició de la Festa de la Cervesa de Platja d'Aro, que s'allargarà dos caps de setmana. L'Oktoberfest platjarenca, una de les cites destacades de la tardor a la Costa Brava, serà enguany més sostenible que mai, ja que els gots de plàstic d'un sol ús han estat substituïts per gots reutilitzables.

Amb la primera consumició, els visitants hauran d'adquirir per 1 euro, un got de 33 cl o de mig litre al mateix estand on es demani la consumició. A l'hora de marxar, se'l podran endur de record o bé retornar-lo en un punt específic de devolució de vasos, on se'ls tornarà l'import del got.

La Festa de la Cervesa ha obert aquest migdia a la plaça del Mil·lenari, on els assistents poden trobar una trentena de referències de cervesa nacional i d'importació, a més de diversos tipus de menjar i música.

Aquest any hi participen els establiments Mesón El Asador, El Rincón del Sevillano, Disco Zsa Zsa, Pizzeria La Riera, Restaurant Don Quijote, Las Delicias i Gib's. També es pot degustar cervesa artesana de La Selvaseria SL i Moska de Girona.

Pel que fa als concerts, durant aquest cap de setmana i el vinent animaran l'Oktoberfest grups com la Banda del Drac, la Bufant Fort Street Band o el conjunt Boodie-Woogie. També la Zampone Brass Band o les versions de Removida 80.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/106955_lapunxadadelbarrilencetaaplatjadarolafe-tadelacerve-ame-o-tenible-1.htm