logo
Imprimir
05-10-2019 | 08:51hs
•BAIX EMPORDà

Sallés Hotel & Spa Cala del Pi recapta 45.000 euros contra el càncer infantil

La setena edició de la Nit Solidària ha sumat esforços per a la recerca de la Fundació Josep Carreras

La setena edició de la Nit Solidària del Sallés Hotel & Spa Cala del Pi de Platja d'Aro ha recaptat 45.000 euros contra el càncer infantil. La cita, que referma el compromís de Sallés Hotels amb l'AECC-Catalunya contra el Càncer de Girona, ha recollit fons per a la investigació del càncer infantil més freqüent.

Sota el lema "Ajuda'ns a conservar per sempre el seu somriure", l'establiment hoteler i l'AECC han impulsat la gala benèfica per finançar el projecte d'investigació de la leucèmia limfoblàstica aguda del tipus B liderat pel Dr. Raúl Torres de l'Institut d'Investigació Josep Carreras.

Com sempre, l'acte ha comptat amb moltes cares conegudes del món social, empresarial i institucional que no han deixat escapar l'oportunitat de posar el seu gra de sorra per a la iniciativa. Entre les celebrities que hi han assistit hi havia les nedadores Thais Henríquez i Gemma Mengual, la model Lucía Rivera o el cantant Manu Tenorio, que hi ha fet una col·laboració especial. També hi han assistit les presentadores Lidia Torrent i Elsa Anka i la cantant Gisela, entre d'altres, que han gaudit d'una vetllada solidària i de la gastronomia del xef Enric Herce, del restaurant Aurum de l'hotel platjarenc.

Els assistents a l'acte també han gaudit de la música en directe de Nearness of Jazz i un espectacle de Drakonia, a més de poder participar en un sorteig solidari per obtenir peces com una samarreta signada per les jugadores de l'UNI Girona, un collaret de Pere Quera o una pilota del campió de l'NBA, Marc Gasol.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/106956_-alle-hotel-pacaladelpirecapta45000euro-contraelcancerinfantil-2.htm