logo
Imprimir
07-10-2019 | 16:23hs
•LA SELVA

Gelats de Territori, el gelat amb productes locals vinculats al territori, es presenta a Fira Guilleries

El presentador de Joc de Cartes, Marc Ribas, presentarà a Sant Hilari, el gelat de Jaumets i Ratafia i el de Maduixetes i Maduixots

El mediàtic cuiner Marc Ribas presentarà aquest diumenge 13 d'octubre, a Sant Hilari Sacalm dins els actes de Fira Guilleries, la seva nova línia de gelats, Gelats de territori. Es tracta de gelats artesans amb productes del nostre entorn vinculats a projectes de territori.

Sant Hilari Sacalm celebra la IVa edició de Fira Guilleries. Un esdeveniment creat per posar en valor la comarca natural de les Guilleries i tot allò que ofereix. Per tant, el Gelat de Territori de Sant Hilari Sacalm és un magnífic exemple de producte Guillerieskm0.

Gelats de Territori és una línia de gelats que actualment consta de 6 varietats. Una d'aquestes és el Gelat de Sant Hilari Sacalm - Les Guilleries, fet amb Jaumets i ratafia. Els JAUMETS, l'emblemàtic i reconegut postres hilarienc, d'avellana i ametlla elaborat per la pastisseria Fornés, s'acompanya de la ratafia CORRIOLS.

Les diverses varietats de gelat tenen en comú que utilitzen productes de quilòmetre zero d'arreu de Catalunya i que són elaborats per productors locals. A part del gelat de Sant Hilari, també hi ha el de Tossa, fet amb mel i xocolata, el de l'Alt Empordà, fet de prunes de Sant Jaume i recuit, el de poma de muntanya i gingebre del Solsonès, de maduixes i escumós del Maresme i el de Terres de l'Ebre, fet de sorbet de taronja amb xocolata.

Sant Hilari Sacalm està orgullós de veure com els productes, el mateix territori i fins i tot els personatges més emblemàtics de la vila, donen forma a un gelat que portarà el nom de la capital de Les Guilleries arreu del país.

El presentador del popular programa de televisió "Joc de Cartes" presentarà el proper diumenge 13 d'octubre a les 12 del migdia a la plaça Jacint Verdaguer de Sant Hilari Sacalm la varietat de gelats d'aquesta línia de productes, i com no pot ser d'altra manera amb el Gelat de Jaumets i Ratafia com a protagonista. A més, la capital de les Guilleries acollirà també la presentació d'una de les novetats de Gelats de Territori. Es tracta del Gelat de Maduixetes i Maduixots, creat especialment per aquesta Fira Guilleries, essent un altre producte Km0 de les Guilleries . Durant la presentació podrem conèixer els secrets que amaguen cadascun dels gelats i fins i tot degustar-los.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/107404_gelat-deterritorielgelatambproducte-local-vinculat-alterritorie-pre-entaafiraguillerie--1.htm