logo
Imprimir
11-10-2019 | 17:14hs
•+ NOTíCIES

L'Ajuntament de Salt compra l'edifici on està situada la Biblioteca d'en Massagran

L'operació es tancarà durant les properes setmanes per un import de 300.000 euros

Fins ara s'hi estava en règim de lloguer i aquest fet dificultava la capacitat de dur a terme les inversions que l'equipament necessita.

L'Ajuntament de Salt comprarà durant les properes setmanes l'edifici on està situada la Biblioteca d'en Massagran, una operació que es tancarà per 300.000 euros. Fins ara l'equipament municipal que està situat al número 204 del carrer Major hi estava en règim de lloguer, un fet que dificultava dur a terme inversions i impulsar nous serveis a l'immoble. El contracte de lloguer va finalitzar el passat mes de maig i, a hores d'ara, està en període de pròrroga.

El regidor d'Entorn Urbà de l'Ajuntament de Salt, Àlex Barceló, explica que "amb l'operació de compra de l'edifici podrem finalment posar al dia la instal·lació i, a més a més, treballarem amb els usos i serveis que es puguin oferir en un futur" i afegeix que "estem molt satisfets perquè es tracta d'un edifici emblemàtic, molt ben situat i que connecta el Barri Vell i el Centre"."En definitiva, ara toca definir un programa de necessitats per començar a treballar en els projectes i les diferents fases d'execució, tot plegat en funció de la disponibilitat pressupostària amb la qual comptem", afegeix Barceló.

La Biblioteca d'en Massagran ocupa una superfície de 350 metres quadrats, l'equipament està adreçat al públic infantil i juvenil i està situat on hi havia l'antic cinema Núria.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/108390_lajuntamentde-altcompraledificione-ta-ituadalabibliotecadenma-agran-1.htm