logo
Imprimir
13-10-2019 | 19:35hs
•LA SELVA

Gelats de Territori presenta a Sant Hilari les varietats Jaumets&Ratafia i Maduixetes i Maduixots

El popular presentador de "Joc de Cartes" Marc Ribas, juntament amb el seu equip, han presentat els gelats elaborats amb productes de Les Guilleries

El mediàtic cuiner Marc Ribas ha presentat aquest diumenge 13 d'octubre, a Sant Hilari Sacalm, dins els actes de Fira Guilleries, la seva nova línia de gelats Gelats de territori. Es tracta de gelats artesans fets amb productes del nostre entorn vinculats a projectes de territori.

L'equip de Gelats de Territori està format per en Marc Ribas, el popular presentador de "joc de cartes", en Joan Borrell, en Jordi Reverter i l'hilarienc Pere Cullell.La presentació s'ha fet aquest cap de setmana coincidint amb la IVa edició de Fira Guilleries. Un esdeveniment dissenyat per donar a conèixer i posar en valor la comarca de Les Guilleries, els seus municipis, els seus productes i que enguany ha preparat les activitats de la fira al voltant de la gastronomia local.

La capital de Les Guilleries ha acollit la presentació de la varietat Sant Hilari Sacalm elaborada amb Jaumets i ratafia, productes arrelats al municipi. a la capital de Les Guilleries. Els JAUMETS, l'emblemàtic i reconegut postres hilarienc, d'avellana i ametlla elaborat per la pastisseria Fornés, s'acompanya de la ratafia CORRIOLS.

La sorpresa ha estat la presentació d'una nova varietat anomenada Guilleries, elaborada amb maduixetes i maduixots i creat especialment amb motiu de Fira Guilleries.

L'acte ha tingut lloc a la Plaça Jacint Verdaguer, punt central de la fira i que ha vist com s'omplia de gom a gom per conèixer de primera mà els gelats que portaran arreu, el nom, els productes i la història de Sant Hilari i de Les Guilleries.

Finalment els assistents han pogut degustar els gelats. Un fi de festa "brutal" per una edició de la Fira Guilleries que ha estat un èxit rotund, amb moltes activitats, molta participació i que consolida FIRA GUILLERIES com un dels esdeveniments de referència al territori.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/108605_gelat-deterritoripre-entaa-anthilarile-varietat-jaumet-ratafiaimaduixete-imaduixot--1.htm