logo
Imprimir
14-10-2019 | 16:24hs
•ANDORRA

Espot i Rossell manifesten la voluntat d’impulsar més polítiques de reinserció laboral

Durant la jornada de celebració de la Festivitat s’ha homenatjat diversos agents per la seva antiguitat al cos i s’ha visualitzat un vídeo en reconeixement a les primeres agents penitenciàries

El cap de Govern, Xavier Espot, i el ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, han assistit aquest matí als actes de celebració de la Festivitat de la Mare de Déu del Remei, Patrona del Departament d’Institucions Penitenciàries. El cap de Govern ha remarcat, en el seu discurs, la important tasca d’aquest cos especial i la necessitat d’impulsar, encara més, polítiques de reinserció per als presos. En aquest sentit, ha posat de manifest els avenços que s’han fet els darrers anys per caminar en aquesta direcció i ha agraït especialment a les empreses que col·laboren activament per donar sortides laborals a persones que han estat privades de llibertat.

El titular de Justícia i Interior, per la seva banda, ha emplaçat a tot el ministeri a seguir millorant tant les condicions dels agents penitenciaris com les dels reclusos. Rossell ha destacat també la voluntat de fer un ús més intensiu de les noves tecnologies per tal d’optimitzar processos que actualment es fan de manera manual.

Durant la jornada de celebració de la Festivitat s’ha homenatjat diversos agents per la seva antiguitat al cos i s’ha visualitzat un vídeo en reconeixement a les primeres agents penitenciàries.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/108799_e-potiro-ellmanife-tenlavoluntatdimpul-arme-politique-derein-erciolaboral-1.htm