logo
Imprimir
15-10-2019 | 14:41hs
•+ NOTíCIES

La Creu Roja, Mascotrans Logístics i 'la Caixa' fomenten la contractació de persones en risc d'exclusió social a Girona

En els últims tres anys, s'ha treballat conjuntament per a la promoció de la inserció laboral i per a la promoció dels ODS

La Creu Roja a Girona i l'empresa Mascotrans Logístics, s.l. han signat un conveni de col·laboració dins del marc del Programa Incorpora de "la Caixa" amb l'objectiu de facilitar la inserció sociolaboral de persones amb majors dificultats per trobar feina.

Amb aquesta signatura, es formalitza, doncs, la relació entre l'empresa i l'organització humanitària que, després de tres anys d'establir sinergies i col·laboracions en temes d'ocupació, ha significat millores en l'ocupabilitat.

La Creu Roja a Girona, a través del seu Servei d'Ocupació, duu a terme el Programa Incorpora de "la Caixa" a la demarcació juntament amb una quinzena d'entitats socials més. Aquest programa promou la dinamització del mercat de treball gràcies a la col·laboració del teixit empresarial. Aquest 2019, la Creu Roja a Girona ha treballat dins el Programa Incorpora amb 70 empreses, que han permès la generació de 50 ofertes de treball i 48 contractacions.

Per la seva part, l'empresa Mascotrans Logístics s'ha implicat en projectes com aquest perquè faciliten a les empreses els serveis d'intermediació laboral i una formació ocupacional a mida, alhora que els permet d'exercir activament la seva Responsabilitat Social Corporativa alineada amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que estableix l'Agenda 2030 de les Nacions Unides.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/109060_lacreurojama-cotran-logi-tic-ilacaixafomentenlacontractaciodeper-one-enri-cdexclu-io-ocialagirona-2.htm