logo
Imprimir
15-10-2019 | 15:16hs
•ANDORRA

Josep Maria Rossell participa en la Conferència de Ministres de Justícia del Consell d’Europa

En la seva intervenció, Josep Maria Rossell, ha destacat que els nous mitjans d’informació i de comunicació influeixen en la relació entre l’estat i els ciutadans com a eina per construir ciutats més obertes, transparents i representatives

El ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, participa en la Conferència de Ministres de Justícia del Consell d’Europa que té lloc a Estrasburg avui i demà. La reunió ministerial, que es desenvolupa sota la presidència de França, debat sobre la justícia a Europa tenint en compte el desafiament que suposa la digitalització.

En la seva intervenció, Josep Maria Rossell, ha destacat que els nous mitjans d’informació i de comunicació influeixen en la relació entre l’estat i els ciutadans com a eina per construir ciutats més obertes, transparents i representatives. Així mateix, el ministre ha refermat la convicció del Govern en l’aplicació de les noves tecnologies per tal d’optimitzar i actualitzar els processos per tal de ser més eficaços.

El ministre també ha remarcat que, per tal d’aconseguir el compliment de l’objectiu de desenvolupament sostenible número 16, Pau, justícia i institucions solides, s’ha de treballar entre altres, en la consolidació d’un marc regulador que respongui als desafiaments de l’evolució tecnològica per tal d’eliminar les desigualtats i la discriminació per tal de promoure una govern juts i solidari, que afavoreixi un canvi cultural a les institucions públiques.  




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/109082_jo-epmariaro-ellparticipaenlaconferenciademini-tre-deju-ticiadelcon-elldeuropa-1.htm