logo
Imprimir
16-10-2019 | 16:19hs
•+ NOTíCIES

Gran èxit de les originals desfilades a la Fashion Espai de l'Espai Gironès

La guanyadora del concurs de models és una noia de 15 anys de Girona, Sandra Torelló

Les primeres desfilades a la Fashion Espai, que tenen lloc en una original passarel·la situada a les escales mecàniques amb models professionals, han estat un gran èxit. Dissabte vinent, a les 18:00 i a les 19:30h, es duran a terme les darreres desfilades i abans el gerent de l'Espai Gironès, Pau Jordà, i la presentadora Elsa Anka faran entrega del premi del curs de model valorat en 3.000 euros a la prestigiosa agència de models de Catalunya Francina Models. La guanyadora del concurs de models que es va dur a terme el 14 d'octubre ha estat Sandra Torelló, de 15 anys veïna de Girona, que rebrà el premi i participarà en la desfilada final de dissabte. Als càstings es van inscriure més de 200 persones i 10 van quedar finalistes.

La Fashion Espai es va inaugurar el 9 d'octubre a l'Espai Gironès com a gran aposta per la moda com a cultura i per donar oportunitats als joves que vulguin obrir-se camí en aquest sector. Fins dissabte el Centre Comercial acull aquesta iniciativa, que també acosta als visitants les darreres tendències de la temporada de moda de tardor i hivern.

La Fashion Espai inclou també una exposició de fotos de l'arxiu de la revista Fashion&Arts. Totes les persones que es facin una foto amb les últimes tendències de moda dins el Centre Comercial podran optar a guanyar una subscripció a la revista.

D'altra banda, s'han programat tres masterclasses a la plaça del Foc de l'Espai que aniran càrrec de diferents influencers: una de maquillatge, amb Judit Torres (@judiit.torres) que es va fer dijous 10 d'octubre; una altra de barba amb Carles Almagro (@CarlesAlmagro), ahir 15 d'octubre ( de les 18h a les 19h); i una d'estilisme amb Khaoula Boumaaza (@Absolutelykhaoula aquest dijous 17 d'octubre (de les 18h a les 19h).

A més, s'ofereixen dos tallers: un de menjar saludable amb l'influencer Nicky Ramos (@chefnickyramos), avui dimecres 16 d'octubre (de les 18h a les 19h) a la plaça del Foc. El segon taller és d'esport amb el personal trainer Adrià Geli (@padhealth): el primer es va fer dissabte passat, i el proper el dissabte 19 d'octubre (a les 12h) a la plaça del Foc. Per assistir als tallers cal inscripció prèvia al punt d'informació o al web www.espaigirones.com ja que l'aforament és limitat a 30 persones.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/109398_granexitdele-original-de-filade-alafa-hione-paidele-paigirone--2.htm