logo
Imprimir
21-10-2019 | 21:31hs
•+ NOTíCIES

L'Ajuntament de Salt augmenta la plantilla de la Policia Local

A banda de l'ampliació de la plantilla, també es preveu l'arribada de forma immediata de quatre agents interins per cobrir les vacants que hi ha a hores d'ara

L'Ajuntament de Salt augmenta la plantilla de la Policia Local amb la creació de tres noves places d'agent, una de caporal i una de sergent. Està previst iniciar els tràmits per tal que la seva incorporació es faci efectiva tan aviat com es pugui i, d'aquesta manera, ampliar la plantilla fins als 57 efectius. Actualment està formada per 42 agents, sis caporals, dos sergents, un sotsinspector i un inspector (52 efectius en total).

A banda d'aquesta ampliació, a principis del proper mes s'incorporaran quatre agents interins per cobrir les vacants que hi ha en aquests moments a la policia saltenca.

En aquest sentit, el regidor de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Salt, Toni Vidal, explica que "per una banda accelerem la incorporació d'agents interins per cobrir les vacants que tenim a hores d'ara a la plantilla i, per una altra, accelerem els processos selectius per augmentar i consolidar els membres del cos".

"En un primer pas ho fem amb tres agents, un caporal i un sergent i, a mitjà termini, volem que siguin dos agents més. En total, arribaríem a un augment de cinc agents, un caporal i un sergent, un pas important i necessari per dimensionar la plantilla i adaptar-la a les necessitats de Salt", afegeix Vidal.

Per la seva banda, l'alcalde de Salt, Jordi Viñas, explica que "fins ara hem treballat per millorar i dotar de les eines necessàries als agents del cos. I ara, després de mesos treballant-hi, ampliem el nombre d'efectius de la Policia Local".

L'augment de la plantilla i de la Policia Local s'ha aprovat durant el plenari que s'ha celebrat aquest dilluns 21 d'octubre.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/110315_lajuntamentde-altaugmentalaplantilladelapolicialocal-1.htm