logo
Imprimir
22-10-2019 | 20:47hs
•POLíTICA

Comunicat de la portaveu, Sílvia Paneque, sobre l'anunci de suspendre una part de les Fires de Girona

L'Ajuntament de Girona té el deure de mantenir la normalitat i, per tant, segur que convenim que no és una bona notícia

A la situació actual que ens trobem hi havia dues vies possibles per encarar aquesta qüestió. O bé es podia fer tot un treball polític previ, que ateses les circumstàncies era imprescindible per assegurar les Fires, o bé, ja arribada aquesta situació, la que ha estat presa que és suspendre concerts i barraques. L'Ajuntament de Girona té el deure de mantenir la normalitat i, per tant, segur que convenim que no és una bona notícia.

Aquest treball suposava un esforç i era costós, el de garantir la seguretat. Però, en aquest cas, com en tants altres, hi ha hagut manca de previsió i a ningú no se li escapa que els temes de ciutat no han tornat a ser la prioritat.

El govern de Junts x Cat ha anunciat a la resta de grups municipals que per garantir la seguretat dels gironins i gironines s'opta per no fer concerts ni barraques. A la situació que ens trobem avui subratllem, per tant, que com a mínim la seguretat sigui garantida per a tothom.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/110612_comunicatdelaportaveu-ilviapaneque-obrelanuncide-u-pendreunapartdele-fire-degirona-1.htm