logo
Imprimir
01-11-2019 | 13:50hs
•POLíTICA

Miquel Iceta: 'Espanya necessita un govern sòlid capaç d'aportar solucions als problemes de la ciutadania'

El primer secretari del PSC lamenta que "hi hagi sectors de l'independentisme que pensin que per eixamplar la base cal la pitjor Espanya possible"

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha assenyalat avui que "els dos problemes fonamentals avui a Espanya són el bloqueig polític i el conflicte entre una dreta que "vol tornar enrere" i unes forces independentistes. que "volen trencar la relació entre Catalunya i Espanya". Per al líder dels socialistes catalans, "només el vot socialista resol aquests problemes", i per fer-ho "Espanya necessita un govern sòlid i fort capaç d'aportar solucions als problemes de la ciutadania", ha dit.

En un contacte informatiu a Mataró, acompanyat per l'alcalde del municipi, David Bote, el primer secretari del PSC ha fet una crida a la mobilització "per decidir el futur del país" enfront de "la campanya B de desmobilització del vot progressista que ha fet el PP". "Hi ha 2 milions d'indecisos als quals hem d'arribar amb els nostres arguments", ha recordat.

Iceta, d'altra banda, ha lamentat que hi hagi sectors de l'independentisme que pensin que "per eixamplar la base cal la pitjor Espanya possible", i ha reivindicat que "els socialistes, en canvi, volem la millor Espanya possible".




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/112636_miquelicetae-panyanece-itaungovern-olidcapacdaportar-olucion-al-probleme-delaciutadania-2.htm