logo
Imprimir
01-11-2019 | 18:58hs
•ESPORTS

Engega el Campionat d'Espanya de Finn amb l'andalús Pablo Guitián com a favorit

Prop de 40 regatistes de la classe olímpica es donen cita al Club de Vela Blanes

Amb una important presència internacional encapçalada per l'argentí Facundo Olezza (novè als últims JJOO de Rio) arrenca a la Costa Brava una regata que durant 4 dies aplegarà a gran part dels millors regatistes de la classe com el cas del regatista del RCM Santader Víctor Gorostegui o el català David Terol (RCM Torredembarra). Guillermo Altadill entrenador de l'Equip Olímpic que ha participat en 10 voltes al món, i en 5 Jocs Olímpics com entrenador, aconseguint en Atlanta 96 la Medalla d'Or a la classe Tornado, i regatista dels més guardonats de la flota espanyola; també navega aquests dies a la badia blanenca.

Entre els regatistes locals destacar la presència de Carlos Ordóñez, Campió d'España juvenil en Coruña l'any 2016 i Àxel Muñoz Campió de Cataluña el mateix any.

Tot i els esforços del Comitè de Regates, les condicions climatològiques adverses no han permés dur a terme cap prova durant el dia d'avui. El protagonisme se l'ha emportat la "paella familiar" que han gaudit els regatistes.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/112677_engegaelcampionatde-panyadefinnamblandalu-pabloguitiancomafavorit-1.htm