logo
Imprimir
02-11-2019 | 18:24hs
•POLíTICA

Marc Lamuà assegura 'que l'únic vot que garantirà un govern progressista és el vot al PSC'

El candidat socialista al Congrés per Girona reitera el compromís de la formació amb "l'ordre, el progrés i les polítiques socials"

Un centenar de persones han assistit aquest matí a un esmorzar que ha comptat amb l'assistència del secretari general del PSC Miquel Iceta, Marc Lamuà (candidat al Congrés per Girona) i Ferran Camas (Senat). L'acte, celebrat a Caldes de Malavella, ha servit per conèixer les impressions de Marc Lamuà a poc més d'una setmana de les eleccions generals.

Un dels missatges que més s'ha repetit al llarg de la jornada ha estat la idea que "l'única opció de vot real i realista per evitar un govern de dretes i fer contrapunt als partits independentistes és el PSC". En aquest sentit, Lamuà ha reivindicat el compromís del seu partit amb les polítiques socials, i també amb l'ordre i el progrés. "La nostra veu és l'única sensata per superar aquesta situació. Nosaltres venim a construir", ha afegit el candidat al Congrés per Girona.

De fet, durant l'esmorzar, Lamuà ha recordat que el partit socialista sempre ha complert amb les seves promeses posant com a exemple la pujada del salari mínim i la revalorització de les pensions. "A Catalunya ens cal un govern progressista a Madrid, i l'única opció és votant el PSC", ha insistit Lamuà.

Per la seva part, el secretari general del PSC, Miquel Iceta ha aprofitat per enviar un missatge a tots aquells que dubten de la catalanitat del partit. "Un catalanista mai enfonsaria el seu país, un catalanista mai no deixaran que cremés la capital, un catalanista mai no donaria suport als que llencen àcid o tiren pedres", ha assenyalat Iceta.

A més, el líder socialista a Catalunya també ha lamentat l'actitud d'Unidos Podemos. "Els d'Iglesias són els que s'han negat quatre vegades a fer president a un socialista, i encara és hora que diguin que no ho tornaran a fer", ha conclòs Iceta.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/112795_marclamuaa-eguraquelunicvotquegarantiraungovernprogre-i-tae-elvotalp-c-2.htm