logo
Imprimir
04-11-2019 | 16:15hs
•POLíTICA

Lamuà adverteix: o un govern de Pedro Sánchez o un govern del PP amb l’extrema dreta

Els socialistes gironins demanen al PP i a C’s que aïllin de les institucions a l’extrema dreta com han fet els seus homòlegs europeus

El PSC de comarques gironines ha fet avui campanya a la ciutat de Figueres, on hi ha instal·lat una carpa informativa al barri Juncària Parc Bosc per parlar amb tots els veïns i veïnes. Diversos militants i simpatitzants i el tinent d’alcalde Pere Casellas han participat en la carpa.

Marc Lamuà ha explicat que “el pròxim 10N ens hi juguem molt. Continuar avançant o anar enrere. O Pedro Sánchez és president o ho serà Pablo Casado amb Abascal assegut al Consell de Ministres”. El candidat socialista ha retret al PP i C’s fer-li el joc a l’extrema dreta i compartir-hi institucions com a Andalusia o Madrid. “A Europa els homòlegs de PP i C’s, conservadors i liberals, ho tenen clar; han aïllat a l’extrema dreta. Aquí, PP i C’s, pacten amb els hereus del franquisme” ha dit Lamuà.

El candidat socialista ha volgut insistir a Figueres que “queda menys d’una setmana per votar. L’únic vot que garanteix al 100% un govern progressista és el vot al Partit Socialista”. Els socialistes gironins han explicat que si el 10 de novembre el partit socialista és el partit més votat, durà a terme propostes de caràcter social urgents com l’educació dels 0 a 3 anys gratuïta, la derogació dels aspectes més lesius de la reforma laboral, augmentar les prestacions sanitàries i eliminar els copagaments sanitaris o la reforma de la legislació penal per garantir la manca de consentiment sigui clau en la qualificació de delictes sexuals.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/113117_lamuaadverteixoungoverndepedro-anchezoungoverndelppamblextremadreta-1.htm