logo
Imprimir
08-11-2019 | 18:06hs
•MOTOR

Els Special Days dels turismes aparquen a Garatge Plana

La seu de Fornells de la Selva oferirà els dies 21, 22 i 23 de novembre vehicles en estoc i km-0 a uns preus extraordinaris

Conduir un vehicle de la firma Mercedes-Benz és una de les experiències més plaents que es poden viure a l'asfalt d'una carretera qualsevol. Ho diuen els seus conductors i els entesos d'aquest àmbit, però també ho subratllen els estudis més prestigiosos: segons l'informe Best Global Brand 2019 elaborat per la consultora estatunidenca Interbrand, la popular companyia alemanya continua ubicada en el top-3 del sector automobilístic a tot el món, amb un valor de 50.832 milions de dòlars, un 5% més que a l'exercici anterior.

Aquesta hegemonia, però, no és inaccessible. De fet, la firma de la famosa estrella de tres puntes impulsa freqüentment campanyes per aproximar els seus referencials cotxes a la població. I no només la multinacional, sinó també els seus concessionaris més punters. És el cas de Garatge Plana, el concessionari i taller oficial de Mercedes-Benz a les comarques gironines, que ha ideat la campanya Special Days de Turismes prevista d'aquí pocs dies.

En concret, l'acte promocional se celebrarà els dies 21 i 22 de novembre (dijous i divendres) i el matí del dissabte dia 23 a les instal·lacions que l'empresa gironina té a Fornells de la Selva. Allà, i després de formalitzar la cita prèvia pertinent (trucant al telèfon 673 137 137 o bé omplint el formulari de la seva web), els usuaris podran gaudir d'una oportunitat única: turismes en estoc i km-0 a uns preus extraordinaris.

Prestigi i professionalitat

Garatge Plana és una de les empreses més consolidades del seu sector a la demarcació gironina. L'avala l'experiència, més de setanta anys d'excel·lència en aquest àmbit, i també el seu equip de professionals, al voltant d'un centenar de treballadors altament preparats que estan repartits en cinc seus diferents: Vilamalla, Mont-ras, Blanes, Olot i les citades instal·lacions de Fornells.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/114226_el-pecialday-del-turi-me-aparquenagaratgeplana-2.htm