logo
Imprimir
18-11-2019 | 13:42hs
•+ NOTíCIES

Les firmes Misako i Tiffosi aposten per l'Espai Gironès i s'incorporen a l'oferta del Centre Comercial

A més, La Sirena, Alain Afflelou, Immotion i Eurekakids han fet inversions importants als locals que tenen al Centre Comercial

Dues noves firmes de referència en el sector de la moda i dels complements han decidit apostar per l'Espai Gironès i s'han incorporat a la seva àmplia i variada oferta comercial. Es tracta de Misako , marca pionera en el sector de les bosses i complements, que fa dues setmanes va obrir un nou establiment a l'Espai Gironès. Uns dies abans ho va fer Tiffosi, especialitzada en moda denim, un tipus de roba resistent que està feta principalment de cotó i amb la qual es fabriquen els pantalons texans.

Misako va obrir la seva primera botiga física l'any 1998 a Barcelona i actualment compta amb més de 200 botigues a Espanya, Portugal i França i segueix ampliant el seu mercat tota Europa. També opera online. A Misako, cada temporada s'ofereixen àmplies col.leccions de bosses, moneders, maletins, bosses de viatge i altres complements a preus molt assequibles per al gran públic.

El nou establiment de Tiffosi a l'Espai Gironès és el primer que la companyia portuguesa obre a l'àrea urbana de Girona.

Per altra banda, en les últimes setmanes diverses marques han fet importants inversions en els establiments que tenen a l'Espai Gironès. És el cas d' Immotion ( de monocicles, bicicletes i patinets elèctrics entre altres),i Eurekakids ( especialitzada en jocs educatius) que han renovat els seus locals apostant per estructures més modernes i diàfanes , enfocades a donar un millor servei als clients. Eurekakids, a més, ha renovat totalment la seva imatge. La firma de productes congelats La Sirena i l'òptica Afflelou, també han fet reformes i han canviat la seva ubicació en el Centre Comercial . Afflelou està situat ara a la Plaça del Foc i La Sirena a l'entrada que dona al carrer del Pla de Salt.

El gerent de l'Espai Gironès, Pau Jordà, s'ha mostrat molt satisfet per la incorporació de noves marques al Centre Comercial " estem molt contents de poder comptar a les nostres instal·lacions amb firmes de referència com Misako i Tiffosi i per les renovacions d'establiments impulsades recentment que permeten oferir millors serveis als clients i consolidar una aposta per l'Espai Gironès de marques de referència. Això ens aporta un valor afegit i permet que el Centre Comercial pugui continuar oferint als visitants una àmplia i diversificada oferta així com millorar l'actual".




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/115839_le-firme-mi-akoitiffo-iapo-tenperle-paigirone-i-incorporenalofertadelcentrecomercial-2.htm