logo
Imprimir
19-11-2019 | 13:03hs
•TARRAGONA

El director territorial de CaixaBank a Catalunya analitza les perspectives i riscos de l'economia global a la Cambra de Comerç de Reus

Una cinquantena d'empresaris i empresàries han assistit a l'Esmorzar Cambra organitzat per la Cambra de Comerç reusenca

Una cinquantena d'empresaris i empresàries reusenques han assistit avui a l'Esmorzar Cambra organitzat per la Cambra de Comerç de Reus amb la participació del director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, per debatre sobre les perspectives econòmiques a nivell global i local. L'acte ha estat presidit pel president de la cambra reusenca, Jordi Just.

Masana, que ha presentat la ponència "2020: Crisi o creixement?", ha confirmat una previsió de creixement de la zona de l'euro en els pròxims anys inferior a la de l'anterior cicle expansiu, i que hi ha factors estructurals com la baixa productivitat, l'envelliment i desajustos en el mercat laboral que limitaran les perspectives econòmiques a mitjà termini.

Durant la seva exposició, Jaume Masana, ha convidat als assistents a conèixer els principals trets que caracteritzen les majors economies del món, i es que segons les noves previsions del FMI, es reflecteix, en bona part, l'efecte negatiu de les mesures proteccionistes implementades pels EUA i la Xina, i les tensions comercials entre els dos països. Així mateix, aquestes tensions continuen constituint un dels principals riscos, malgrat l'acord preliminar al qual van arribar, i d'acord amb l'inici dels aranzels nord-americans sobre béns de la Unió Europea.

CaixaBank, al costat de les empreses

CaixaBank posa a disposició de les empreses del Baix Camp un centre especialitzat, ubicat la plaça Prim, 12 de Reus, que s'ocupa de la gestió integral de les empreses del territori, a les quals ofereix una proposta de valor única i diferenciada.

CaixaBank es consolida com una entitat de referència per a les empreses amb un model especialitzat que compta amb una xarxa formada per 125 centres CaixaBank Empreses repartits arreu de l'Estat en els quals treballen 1.183 professionals altament especialitzats i en constant formació, amb sòlida reputació en l'assessorament empresarial.

 




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/116167_eldirectorterritorialdecaixabankacatalunyaanalitzale-per-pective-iri-co-deleconomiaglobalalacambradecomercdereu--1.htm