logo
Imprimir
19-11-2019 | 17:19hs
•ACTUALITAT GIRONA

Girona participa en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

"Adéu plàstic" serà l'activitat central de la proposta i tindrà lloc dissabte, dia 23 de novembre, durant tot el dia a la plaça de Miquel Santaló

Girona participa un any més en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que té lloc enguany del 16 al 24 de novembre sota el lema "Plegats, reduir és actuar". L'Ajuntament de Girona, juntament amb altres entitats i instituts com el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i l'Agència de Residus de Catalunya, han organitzat una desena d'activitats per fomentar la prevenció de residus entre la ciutadania.

Dissabte, dia 23 de novembre, tindrà lloc l'activitat central de la programació d'aquest any a la ciutat: la proposta "Adéu plàstic". La jornada es farà de 9 a 14 h i de 16 a 20 h a la plaça de Miquel Santaló i se centrarà en la difusió d'eines i mesures per reduir el consum de plàstic en el dia a dia dels ciutadans i ciutadanes. L'activitat està organitzada per l'Ajuntament de Girona i compta amb la col·laboració d'El Flamenc, Resid'ús, Ferreteria Coll i Eco-lògic.

Visites a la planta de triatge d'envasos obertes a la ciutadania, tallers infantils sobre el reciclatge i l'ús d'embolcalls reutilitzables o una exposició sobre experiències d'autocompostatge a Catalunya són algunes de les propostes que completaran la programació de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/116292_gironaparticipaenla-etmanaeuropeadelaprevenciodere-idu--2.htm