logo
Imprimir
28-11-2019 | 11:00hs
•ALT EMPORDà

Anna Sahun brillarà aquest dissabte a la Societat de la Jonquera amb el seu monòleg 'Nenes i nens'

Arriba a la Jonquera una de les obres teatrals més alabades de la temporada. Les entrades es poden adquirir de forma anticipada al Centre Cultura de l'Albera Can Laporta o una hora abans de començar l'espectacle a la mateixa taquilla de la Societat

Aquest proper cap de setmana el projecte Tardor Cultural de la Jonquera clourà la seva programació per la porta gran. I és que el dissabte 30 de novembre arribarà al municipi jonquerenc el popular i incisiu monòleg 'Nenes i nens', una coproducció de La Villarroel, Arriska i Rereescenes protagonitzada per Anna Sahun i dirigida per Joel Joan. La funció arrencarà a les 21.30 h a la Sala de la Societat i té un preu que va dels 10 als 15€. Podeu adquirir les entrades de forma anticipada al Centre Cultura de l'Albera Can Laporta o una hora abans de començar l'espectacle a la mateixa taquilla de la Societat.

Una obra incisiva sobre l'equilibri de poder entre homes i dones

'Nenes i nens' versa sobre la vida d'una dona emprenedora, valenta, que no acota el cap davant les adversitats. Està casada amb un paio espavilat amb qui ha acabat tenint dos fills. La gran vol jugar a arquitectes i construeix edificis de fang, son germà els bombardeja perquè "s'hi han amagat els terroristes". Ser una bona mare pot resultar frustrant. Ser una dona emprenedora, també. Però el més frustrant de tot és descobrir, massa tard, que l'home de qui et vas enamorar és l'home equivocat.

Més activitats emmarcades en la Tardor Cultural

A banda de teatre, la Tardor Cultural de la Jonquera ens portarà aquest proper cap de setmana altres activitats lúdiques. El divendres 29, per exemple, la Plaça Arias Comellas acollirà a les 18.30 h l'encesa de llums de Nadal, amb l'actuació de l'Escola Municipal de Música i una deliciosa xocolatada. I dissabte 30, Edgar Tarrés impartirà el seu esperat Taller de Creativitat i Felicitat, una sessió que té per objectiu ajudar els assistents a potenciar la seva creativitat i aprendre a viure de forma plena, conscient i amb benestar. El curs es farà als Porxos de Can Laporta i començarà a les 10.30 h (inscripcions al Centre Cultural de l'Albera Can Laporta).

Amb aquest nou cap de setmana farcit d'activitats, la Jonquera posarà el punt i final a un mes de novembre marcat per la cultura, l'art i els espectacles, tot partint d'una ambiciosa aposta de foment dels consums culturals entre els veïns i veïnes.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/117789_anna-ahunbrillaraaque-tdi-abteala-ocietatdelajonqueraambel-eumonolegnene-inen--1.htm