logo
Imprimir
28-11-2019 | 12:23hs
•EL RIPOLLèS

El pilot Català de Trial Toni Bou entrenador per un dia al CTE Ripollès

EL regidor d'esports, Josep Isern va donar la benvinguda al pilot i va agrair públicament aquesta visita "que de ben segur és un fet motivador per a tots aquests joves que cada dia lluiten per aconseguir victòries"

Ahir els esportistes del Centre de Tecnificació esportiva del Ripollès van gaudir d'uns entrenaments de luxe a càrrec de Toni Bou, el pilot Català que ha assolit 26 títols de campió del món de trial, 13 a l'aire lliure i 13 en modalitat en pista coberta. Aquest palmarès el situa com el pilot amb més títols de la història d'aquest esport.

Els joves van tenir la sort de poder compartir amb Bou una jornada a la zona d'entrenaments de la qual disposa Ripoll, i en la que també hi ha passat altres pilots Catalans com Marcelli, Gelabert o Moret. Tampoc hi va faltar un espai per les demostracions del pilot, tant amb moto com en bici i que va deixar els joves bocabadats.

EL regidor d'esports, Josep Isern va donar la benvinguda al pilot i va agrair públicament aquesta visita "que de ben segur és un fet motivador per a tots aquests joves que cada dia lluiten per aconseguir victòries". Josep Soldevila, representant de la Federació Espanyola de Trial i veí de Ripoll, també es va mostrar "molt satisfet per poder tenir visites d'aquest nivell al CTE". Per la seva banda Bou va afirmar que "ha estat un dia molt profitós i intentaré tornar aviat".

El CTE és una unitat operativa, depenent de l'ajuntament de Ripoll, i vinculada a les diferents federacions esportives catalanes que intervinguin en el desenvolupament de les seves modalitats esportives. Té per finalitat atendre aquells joves esportistes seleccionats, i que tenen una projecció envers l'alt nivell. Els esportistes seleccionats disposen d'un context idoni per desenvolupar una formació tècnica esportiva, una formació acadèmica i un seguiment mèdic i psicològic per a garantir un estat de salut adient per a la pràctica esportiva per així obtenir una formació integral.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/117809_elpilotcataladetrialtonibouentrenadorperundiaalcteripolle--1.htm