logo
Imprimir
03-12-2019 | 11:11hs
•ALT EMPORDà

Rosincs i rosinques poden votar fins al dia 18 els projectes finalistes dels Pressupostos Participatius 2020

Aquesta vintena de projectes van ser els seleccionats en el Fòrum Ciutadà celebrat el passat mes d'octubre i han arribat a la fase final entre un total de 383 propostes presentades

Des d'avui, dimarts 3 de desembre, i fins al 18 de desembre, els veïns i veïnes majors de 16 anys empadronats a Roses poden votar entre les 20 propostes finalistes dels Pressupostos Participatius 2020. Aquesta vintena de projectes van ser els seleccionats en el Fòrum Ciutadà celebrat el passat mes d'octubre i han arribat a la fase final entre un total de 383 propostes presentades.

Una nova passera a la Riera Ginjolers, soterrament de contenidors, millora d'equipaments municipals (Ca l'Anita, Teatre, Cementiri Municipal), instal·lació de wc a les platges de Canyelles i Almadrava, creació d'un carril bici, col·locar plataformes flotats a les platges per als banyistes, una zona de pícnic a la Ciutadella o un parc infantil multi-aventura, són algunes de les propostes que els veïns i veïnes de Roses poden votar des d'avui per escollir els projectes que es realitzaran el proper any a la població.

El procés de votació es realitza a través de la plataforma www.tudecideixesroses.cat, des d'on es pot accedir al llistat de tots els projectes finalistes, amb una breu descripció i el cost estimat d'execució de cadascun d'ells. Cada persona pot escollir fins a un màxim de tres propostes.

La participació es consolida i creix
Els veïns i veïnes de Roses han presentat un total de 383 propostes a la present edició de pressupostos participatius, xifra que demostra la important implicació ciutadana en aquest procés.

L'Ajuntament de Roses valora molt positivament aquest interès creixent i constant tal i com assenyala el regidor d'Economia i Hisenda, Marc Danés, "en el pressupost 2020 hem destinat 300.000 € als projectes presentats i escollits per la ciutadania, xifra que representa un 15% del capítol d'inversions. Aquest fet demostra la nostra aposta ferma per aquesta participació ciutadana. Animem tots els veïns i veïnes a participar en la votació que avui iniciem i en la presa de decisions que afecten i milloraran el municipi."




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/118617_ro-inc-iro-inque-podenvotarfin-aldia18el-projecte-finali-te-del-pre-upo-to-participatiu-2020-1.htm