logo
Imprimir
03-12-2019 | 14:53hs
•+ NOTíCIES

200 persones assisteixen a la 1a Jornada sobre la tinença de gossos potencialment perillosos que es fa a la demarcació gironina

La jornada s'ha dut a terme aquest dimarts 3 de desembre a la Factoria Cultural ComaCros de Salt

La Factoria Cultural ComaCros de Salt ha estat la seu aquest dimarts 3 de desembre de la primera jornada sobre la tinença gossos potencialment perillosos que se celebra a les comarques gironines. La formació adreçada a tècnics municipals, gestors i veterinaris de centres de recollida i acollida d'animals de companyia i cossos de seguretat ha reunit fins a 200 persones.

La jornada, organitzada per l'Ajuntament de Salt i el departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, va néixer davant l'augment de la tinença de gossos de races potencialment perillosos i davant l'aparició d'incidències de difícil resolució per les administracions competents.
L'objectiu de la iniciativa implica oferir eines, recursos i coneixements per afrontar qualsevol situació generada en aquest àmbit. En aquesta línia, la formació ha inclòs des d'un bloc legal on s'han explicat els procediments administratiu i judicial existents, així com casos pràctics gestionats per cossos de seguretat i l'administració local o l'acollida i la reeducació d'un gos agressiu.

 

Eines per trobar solucions
L'alcalde de Salt, Jordi Viñas, ha volgut destacar l'èxit de la jornada amb 200 inscrits, un fet que "demostra la necessitat que hi ha per trobar eines i solucions a una problemàtica que ens afecta, diàriament, als ciutadans i a les administracions."
La jornada s'ha inaugurat amb la participació de l'alcalde de Salt i dels directors territorials dels departaments de Territori i Sostenibilitat i Interior, Pere Saló i Albert Ballesta. La formació s'ha iniciat a quarts de deu del matí i ha finalitzat a les 14.30 hores després de celebrar un debat entre els participants.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/118757_200per-one-a-i-teixenala1ajornada-obrelatinencadego-o-potencialmentperillo-o-quee-faalademarcaciogironina-2.htm