logo
Imprimir
11-12-2019 | 15:07hs
•BAIX EMPORDà

L'Ajuntament de Palamós reforça la il·luminació dels passos de vianants del passeig del Mar

L'objectiu és el d'augmentar la seguretat dels vianants en aquest àmbit, que esdevé un dels principals accessos al centre del municipi i que és molt transitat per vehicles

L'Ajuntament de Palamós ha encarregat el reforç de la il·luminació de cinc passos de vianants de l'àmbit del passeig del Mar amb la instal·lació de nous fanals.

Aquest projecte segueix el procés de millora de la il·luminació de passos de vianants que ja s'ha realitzat en altres àmbits del municipi. L'objectiu de la instal·lació d'aquests fanals és el d'augmentar la seguretat dels vianants en aquest àmbit, que esdevé un dels principals accessos al centre del municipi i que és molt transitat per vehicles.

Les tasques d'instal·lació d'aquests nous fanals s'estan completant aquesta setmana per part d'operaris d'una empresa especialitzada, que han realitzat les rases per a la canalització del cablejat elèctric necessari, així com la ubicació de les columnes i finalment dels fanals, tots ells dotats de tecnologia LED, mitjançant la qual s'augmenta la quantitat i qualitat de la llum emesa amb un consum molt reduït.

A banda aquests fanals també incorporen, en els seus dos laterals, el senyal lluminós intermitent de color taronja que adverteix de la presència d'un pas de vianants als vehicles que s'apropen. El reforç de llum s'ha ubicat als passos de vianants del passeig del Mar que connecten amb els carrers Aragó, Mallorca, Enric Vincke, i els dos que enllacen amb l'avinguda de l'Onze de Setembre des dels Jardins de l'1 d'octubre, situats al passeig.

La instal·lació dels nous fanals forma part dels projectes resultants del procés de participació ciutadana que va decidir el destí d'una part de la inversió del pressupost municipal d'aquest any.

El pressupost d'aquest projecte és d'uns 10 mil euros. Els nous fanals estaran plenament en funcionament durant aquesta setmana.

 




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/120081_lajuntamentdepalamo-reforcalailluminaciodel-pa-o-devianant-delpa-eigdelmar-1.htm