logo
Imprimir
12-12-2019 | 09:29hs
•LA SELVA

L'Ajuntament de Vidreres signa un conveni amb la Fundació Fauna per tenir cura de les colònies de gats

El projecte vol millorar la qualitat de vida dels gats i evitar la superpoblació

A través del mètode (CER) Captura amb gàbies trampa, Esterilització i Retorn a la colònia d'una manera transparent, ètica i responsable, es pretén posar fi a la superpoblació de felins al municipi de Vidreres. A més, el projecte també contempla crear una xarxa d'alimentadors-cuidadors de gats. La Fundació Fauna està fent una crida per identificar aquestes persones i així poder establir-hi un contacte i fer sessions de treball i protocol, per iniciar el projecte i més tard anar fent reunions de seguiment i realitzar informes anuals d'activitat. Els objectius del projecte són diversos (a part de controlar les colònies i evitar-ne la superpoblació) es vol millorar la vida dels gats al carrer, millorar la imatge dels gats i la figura de l'alimentador/a, crear la figura de l'alimentador/a responsable, i evitar conflictes entre veïns i veïnes ocasionats per males olors, restes de menjar, èpoques de zel, etc.

Aquest projecte és possible gràcies a la Fundació Fauna, que és l'entitat sense ànim de lucre que recull les dades, donarà suport, assessorament, formació, sensibilització i supervisió als col·laboradors del projecte; als col·laboradors i voluntaris/es que podran seguir realitzant la tasca que fan ara però amb el suport de l'associació i el seu assessorament; i l'Ajuntament que vetlla pel bon funcionament del projecte i que destina les partides pressupostàries anuals per realitzar les esterilitzacions mitjançant convenis amb veterinaris col·laboradors.

El 19 de desembre a les 19 hores a la Sala d'actes de la Biblioteca Joan Rigau i Sala (Carrer Orient, 18) es farà una xerrada informativa on es parlarà de com podem ajudar als gats del carrer.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/120248_lajuntamentdevidrere-ignaunconveniamblafundaciofaunapertenircuradele-colonie-degat--1.htm