logo
Imprimir
12-12-2019 | 18:45hs
•LA GARROTXA

El proper diumenge Festes de la Mare de Déu d'Esperança a la Canya

A partir de les dotze del migdia hi haurà una ofrena floral i una missa solemne a l'esplanada de la capella acompanyada de la Coba 'La Principal d'Osona'

El proper diumenge i dimecres se celebra, a la parròquia de Sant Josep Obrer de la Canya, les festes de la Mare de Déu d'Esperança

El proper diumenge dia 15 es farà l'Aplec de la Mare de Déu d'Esperança. A partir de les dotze del migdia hi haurà una ofrena floral i una missa solemne a l'esplanada de la capella acompanyada de la Coba 'La Principal d'Osona'. A més, el cor parroquial cantarà els goigs tradicionals de la Mare de Déu.

Finalment, hi haurà coca i vi dolç per a tothom i audició de sardanes amb la mateix cobla. Ja a la tarda, hi haurà també sardanes a la sala de la cooperativa a partir de dos quarts de cinc.

Dimecres 18 és el dia de la Mare de Déu d'Esperança. La missa a la capella es farà a les 4 de la tarda i, posteriorment, hi haurà coca per a tothom.

Aquests esdeveniments els organitza la parròquia de la Canya amb la col·laboració dels Ajuntaments de Sant Joan les Fonts i la Vall de Bianya amb el suport de la Comissió de Festes de la Canya.

 




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/120320_elproperdiumengefe-te-delamarededeude-perancaalacanya-1.htm