logo
Imprimir
08-01-2020 | 17:24hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

La Pista de Gel d'Olot ha comptat amb més de 7.000 patinadors

Prop de 1.400 patinadors més que l'any passat han utilitzat la pista de la plaça Major a les tres setmanes de funcionament

Aquest dimarts 7 de gener ha estat l'últim dia de la pista de gel de la plaça Major. En aquesta última jornada, s'hi ha pogut patinar amb una promoció el 2x1. Els usuaris que han comprat una entrada n'han rebut una altra completament gratuïta, una promoció que també van poder gaudir els patinadors que es van apropar a la pista el passat 31 de desembre.

Des del 13 de desembre i fins al 7 de gener, 7.032 persones han utilitzat la pista de gel d'Olot. Són 1.052 usuaris més que l'any passat per les mateixes dates van fer servir l'equipament instal·lat a la plaça Major.

A aquests usuaris cal afegir-hi els 325 escolars que van fer servir la pista els dies previs a Nadal. Per primera vegada, la pista es va obrir gratuïtament al matí per a les escoles d'Olot. Del 16 al 20 de desembre, els centres que van voler van portar els seus escolars a patinar gratuïtament. L'altra novetat d'aquest any és que s'ha ofert la pista als clubs esportius. En van fer ús un total de 150 jugadors provinents de tres clubs (CB Olot, Hoquei Olot i Atlètic Olot).

La pista de gel és una iniciativa de DinàmiG i forma part de la programació de l'Olot Temps de Nadal. Aquesta proposta lúdica es duu a terme des de l'any 2011 i s'inclou dins l'estratègia de promoció global de la ciutat i en particular al foment i dinamització del sector i l'activitat comercial.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/122695_lapi-tadegeldolothacomptatambme-de7000patinador--2.htm