logo
Imprimir
13-01-2020 | 12:50hs
•ALT EMPORDà

Castelló d'Empúries disposarà de 10 Habitatges de Protecció Oficial de lloguer

Aquests són habitatges nous d'entre 60 i 70 m² amb dues habitacions i plaça de pàrquing

El Patronat Santa Creu de la Selva, de Girona, ha adquirit 10 habitatges al Carrer Monturiol, número 52, de Castelló d'Empúries. Aquests seran Habitatges de Protecció Oficial que podran llogar les persones empadronades al municipi amb una antiguitat mínima de 3 anys.

El Patronat Santa Creu és una fundació privada sense ànim de lucre que la Generalitat de Catalunya ha homologat com a promotor social d'habitatges i que contribueix des de l'any 1957 a fer efectiu el dret dels ciutadans a un habitatge digne i assequible econòmicament.

Aquests són habitatges nous d'entre 60 i 70 m² amb dues habitacions i plaça de pàrquing. Els requisits per accedir a aquests habitatges, a part d'estar empadronat al municipi des de fa tres anys, són tenir uns ingressos mímims de 850€ nets mensuals, preferiblement tenir un contracte indefinit i no ser propietari d'un altre habitatge.

Malgrat que serà la Fundació qui finalment resolgui quines seran les persones adjudicatàries d'aquests immobles, la Fundació i el Departament d'Habitatge de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries es coordinen per facilitar-ne l'accés a joves menors de 35 anys, famílies monoparentals o persones grans de més de 65 anys, entre d'altres.

Per tot això, a partir del 20 de gener s'obrirà una llista perquè les persones interessades es puguin apuntar i optar a aquests habitatges. Cal apuntar-se a Serveis a la Ciutadania, Plaça Catalunya, s/n o bé trucant al 972 25 01 65.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/123095_ca-tellodempurie-di-po-arade10habitatge-deprotecciooficialdelloguer-2.htm