logo
Imprimir
17-01-2020 | 22:57hs
•POLíTICA

Junts denuncia que la crisi de Govern paralitza Calonge i Sant Antoni

Junts per Calonge i Sant Antoni constata que la crisi paralitza l'acció de govern municipal i convida a les forces de govern a passar pàgina i centrar-se en els projectes i l'atenció del municipi

No han passat gaires dies de complir-se només mig any de govern d'ERC-Avancem-Republicans, recolzats des de fora per les CUP, que ja hi ha hagut la primera gran crisi de govern.

Avui s'ha celebrat un ple extraordinari on ha causat baixa la, fins a dia d'avui, Regidora Sra. Esther Bonaventura i Fonalleras. Anava de número dos a les llistes per ERC (Esquerra Republicana de Catalunya) i actualment era Segona Tinent d'Alcalde i Regidora de les àrees delegades de: Secretaria General, Unitat de TIC i gestió territorial, Unitat de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, Unitat de Gestió de Persones i la Unitat de Contractació, Patrimoni i Assessoria Jurídica.

Els motius que ha exposat la Sra. Bonaventura durant el ple extraordinari celebrat avui, per donar-la de baixa, han estat de caire personal tot exposant no poder compaginar la seva labor pública amb la seva vida personal.

Junts per Calonge i Sant Antoni constata que la crisi paralitza l'acció de govern municipal i convida a les forces de govern a passar pàgina i centrar-se en els projectes i l'atenció del municipi.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/123493_junt-denunciaquelacri-idegovernparalitzacalongei-antantoni-1.htm