logo
Imprimir
31-01-2020 | 12:50hs
•PLA DE L'ESTANY

'Els somnàmbuls' de Llàtzer Garcia arriben a Banyoles amb les entrades exhaurides

L'obra, una adaptació de Llàtzer Garcia, és una comèdia inspirada en Design for living de Noël Coward

Els Somnàmbuls de Llàtzer Garcia arriba aquest cap de setmana a la Factoria d'Arts Escèniques de Banyoles després de la gran acollida que va tenir al Festival Temporada Alta de Girona, on es va estrenar la tardor passada amb gran èxit de públic i de crítica. Les entrades per a les quatre funcions estan exhaurides des de fa setmanes.

Els Somnàmbuls és una comèdia que ens parla de l'amor, del viure la vida minut a minut i una crítica àcida contra la institució de la parella. Llàtzer García s'ha inspirat en els personatges principals d'una obra mestre de la comèdia de Noël Coward per construir amb personatges d'avui una obra vital amb un regust amarg.

Els Somnàmbuls ens explica la història de dos joves amics: en Genís i en David, als quals, ràpidament se'ls afegeix la Laura. Un trio d'amics que van buscant fórmules de possible felicitat en diferents esquemes de relació. L'amistat entre ells s'anirà esquerdant quan l'amor –com l'entenem a la nostra societat- i la gelosia –com la vivim a la nostra societat- ho devorin tot.

Després de l'èxit de la seva trilogia sobre la família –La terra oblidada, La Pols i Els nens desagraïts- el dramaturg gironí Llàtzer Garcia signa aquesta comèdia coproduïda per la Sala La Planeta (Mithistòrima Produccions s.l.) i la productora banyolina Punt Produccions Teatrals s.l.

Els tres actors protagonistes, tots ells banyolins, han sabut trobar la complicitat adequada per donar veritat a un text on l'amistat, l'amor, la gelosia i el desig es barregen a parts iguals.

Els Somnàmbuls es podrà veure demà divendres 31 de gener i dissabte i diumenge 1 i 2 de febrer a la Factoria d'Arts Escèniques de Banyoles.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/124467_el-omnambul-dellatzergarciaarribenabanyole-amble-entrade-exhauride--1.htm