logo
Imprimir
13-02-2020 | 15:10hs
•MOTOR

El nou Classe B brilla amb força a Garatge Plana

El concessionari i taller de Mercedes-Benz a les comarques gironines envolta el flamant vehicle de preus i promocions molt atractives

Un binomi de perfecta sincronia entre elegància i potència. Així es podria definir, a grans trets, el nou Mercedes-Benz Clase B, un vehicle d’altes prestacions que aglutina tots els punts forts de l’emblemàtica firma alemanya i que, a les comarques gironines, els usuaris que ho desitgin el podran trobar a Garatge Plana, el concessionari i taller oficial de la marca de les tres puntes a la demarcació. 

De fet, el flamant cotxe arriba amb ofertes promocionals suculents. Així, a les diferents seus de Garatge Plana repartides pel territori, els futurs clients podran adquirir un Clase B 200D per 330 euros al mes, a pagar en 48 quotes. Un preu rellevant si es tenen algunes de les prestacions cabdals del cotxe, com ara el seu AMG Line, el paquet Premium que l’acompanya o el nou canvi automàtic 8G-DCT.

Un tresor tecnològic

Un dels aspectes que crida més l’atenció és l’elevada riquesa d’opcions de l’equipament de sèrie del nou Clase B. Entre altres ginys, el nou automòbil de Mercedes compta amb volant esportiu multifuncional, climatitzador automàtic bizona, sensor de pluja, panell tàctil Touchpad o un mòdul de comunicació (LTE) innovador. Tots aquests elements estaran acompanyats d’altres eines que ajudaran a fer encara més amè el viatge a bord del cotxe, com ara uns seients confortables, un paquet per al compartiment de càrrega o un pre-equip per a ‘carsharing’. A més, el vehicle mantindrà l’essència esportiva habitual de la firma alemanya, un aspecte que es veurà reforçat, entre altres factors, per unes llantes d’aliatge de 17’’.

Oferta personalitzada

Els conductors i conductores que ho desitgin podran veure de ben a prop el nou Clase B i els seus respectius models -200D i 180- a les diferents seus de Garatge Plana. Allà, el personal del concessionari gironí els ajudaran a concretar una oferta personalitzada en funció de les circumstàncies de cada client. Actualment, Garatge Plana, que té una trajectòria de més de setanta anys en el sector de l’automoció, compta amb seus a Vilamalla, Fornells de la Selva, Mont-ras, Blanes i Olot, així com amb més d’un centenar de professionals.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/125600_elnoucla-ebbrillaambforcaagaratgeplana-2.htm