logo
Imprimir
20-02-2020 | 12:59hs
•TARRAGONA

CaixaBank inaugura a Tarragona dues oficines més del nou model Store per potenciar la innovació i la proximitat al client

El disseny de les noves oficines elimina les barreres físiques entre clients i empleats i permet concertar cites personalitzades amb gestors experts en horari de matí i tarda

Caixabank inaugura dues oficines més del nou model Store, en dos actes al quals ha assistit el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, i més de 120 clients a cada oficina.

En primer lloc es va inaugurar l’oficina Store de Cronista Sessé, i una hora després, es va celebrar la inauguració de la Store de Pere Martell, juntament amb els clients de l’oficina.

Durant els actes, Jaume Masana, va destacar que “des de CaixaBank apostem, a través de la nostra xarxa d’oficines, per reforçar el vincle i la proximitat amb els nostres clients”.

CaixaBank té avui més de 400 oficines d’aquest model al territori espanyol. Les oficines Store pretenen donar resposta als comportaments i necessitats dels clients actuals i aproximar-se al món del comerç retail, tot millorant l’experiència del client dins de l’oficina.

La nova oficina Store Cronista Sessé, que va obrir portes el 10 de gener, està ubicada al Carrer Cronista Sessé, 11-13; i disposa d’una superfície aproximada de 500 m2. Compta amb 9 empleats i es gestionen més de 9.000 clients. Per la seva banda, la Store Pere Martell, que va obrir portes el passat 14 de gener, està ubicada a la Plaça Josep Roig i Raventós, 13-15; i disposa d’una superfície aproximada de 450 m2. Compta amb 11 empleats i es gestionen més de 9.700 clients. Amb aquestes dues noves oficines, Caixabank ja compta amb 5 oficines Store a la ciutat de Tarragona.

CaixaBank, primera entitat financera del sector a transformar el model d'oficina bancària tradicional, ha apostat per innovar mitjançant la creació d'oficines més grans, situades a zones comercials de referència a les àrees urbanes, amb més empleats, més serveis i obertura ininterrompuda matí i tarda de dilluns a dijous (els divendres, l'atenció al client és fins a les 14.00 hores).

Líders en innovació

Les oficines Store són un pas endavant en l'estratègia d'innovació de CaixaBank, reconeguda a nivell internacional com una de les entitats líders en l'aplicació de les noves tecnologies en els serveis financers.

La tecnologia i la digitalització són clau en el model de negoci de l'entitat, que compta amb 6,3 milions de clients digitals, la major base d'Espanya. A més, CaixaBank ha desenvolupat projectes que han marcat fites tecnològiques en el sector, com la creació dels primers caixers que permeten realitzar reintegraments mitjançant reconeixement facial i sense haver d'introduir el PIN, un projecte triat com un dels Projectes Tecnològics de l'Any en els Tech Project Awards de la revista The Banker.

Gràcies a la seva estratègia de transformació digital, CaixaBank s'ha situat entre els bancs millor valorats del món per la qualitat dels seus productes i serveis digitals. El 2019, l'entitat ha estat reconeguda com a Millor Transformació Bancària a Europa Occidental per la revista Euromoney, i el Banc Més Innovador a Europa Occidental per la revista estatunidenca Global Finance. A més, ha estat reconeguda com a millor entitat de Banca Privada del món per la seva comunicació digital als seus clients, en els Wealth Tech Awards de la revista PWM, del grup Financial Times.

CaixaBank és el grup financer líder en banca minorista a Espanya i un dels més importants de Portugal, amb 15,6 milions de clients en el mercat ibèric i la major xarxa comercial del país.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/126157_caixabankinauguraatarragonadue-oficine-me-delnoumodel-toreperpotenciarlainnovacioilaproximitatalclient-1.htm