logo
Imprimir
20-02-2020 | 19:19hs
•ALT EMPORDà

450 nedadors de clubs europeus escullen la Piscina de Roses per preparar la temporada

La majoria d'equips realitzen estades que oscil·len entre els 4 i els 6 dies, que s'alternaran fins al 24 d'abril

Entre el 15 de febrer i el 24 d'abril, la Piscina Municipal de Roses es converteix en centre d'entrenament de diferents clubs que duen a terme estades esportives a la població per posar-se a punt per afrontar les competicions de la temporada. D'aquesta manera, la Piscina contribueix a potenciar Roses com a destinació de turisme esportiu.

Enguany són un total de 14 els clubs que faran ús de l'equipament, el primer dels quals, el club Toac Triathlon de França, inicià la temporada d'entrenaments el passat dia 15 de febrer. La majoria d'equips realitzen estades que oscil·len entre els 4 i els 6 dies, que s'alternaran fins al 24 d'abril. Molt d'ells repeteixen després de les bones experiències d'anys anteriors, de la idoneïtat de l'equipament i de les instal·lacions esportives del municipi i del fet que a Roses disposen de l'oferta d'allotjament i serveis que necessiten.

9 dels clubs es dediquen al triatló, mentre que els 5 restants són equips de natació. En total, 450 nedadors i entrenadors, arribats de França i Bèlgica, passaran al llarg d'aquests dos mesos per les instal·lacions de la piscina rosinca.

Pel que fa als abonats i usuaris, la Piscina Municipal recomana consultar setmanalment l'ocupació dels espais de la piscina a través de la seva pàgina web o bé en els plafons informatius de la instal·lació.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/126195_450nedador-declub-europeu-e-cullenlapi-cinadero-e-perprepararlatemporada-2.htm