logo
Imprimir
24-02-2020 | 22:16hs
•EL RIPOLLèS

El Ter al Límit a Ripoll

"El Ter al límit" té una durada de 50 minuts i explica amb esplèndides imatges del riu, i a través de nombroses entrevistes a representants del territori i del món de l'aigua, la problemàtica del transvasament del riu Ter

El documental "El Ter al límit. L'aigua a Catalunya, una qüestió de país", produït per InblueFilms i en el qual hi ha col·laborat el Consorci del Ter, es projectarà a Ripoll el divendres 6 de març a les 20.30 hores al Cinema Teatre Comtal.

"El Ter al límit" té una durada de 50 minuts i explica amb esplèndides imatges del riu, i a través de nombroses entrevistes a representants del territori i del món de l'aigua, la problemàtica del transvasament del riu Ter, les afectacions pel canvi climàtic i les possibles solucions a aquest conflicte, que és un problema de país.

El documental ha comptat amb una campanya de micromecenatge a la plataforma Indiegogo, en la que el Consorci del Ter també hi ha col·laborat.L'ajuntament de Ripoll per la seva part assumirà els costos de la projecció del documental i s'ocuparà de la posada en escena d'aquest.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/126502_elterallimitaripoll-2.htm