logo
Imprimir
02-03-2020 | 12:40hs
•ALT EMPORDà

La Jonquera acull prop de 300 participants en la primera prova de l'Open BTT Girona

La prova va reunir participants de fora la província, com per exemple de Montpellier o de Tarragona, atrets per la varietat del recorregut

El municipi va ser ahir la seu de la prova que enceta el calendari de les curses de BTT emmarcada en el campionat de referència a la província de Girona en la modalitat XC (Cross Country). En aquesta primera edició es va crear un circuit molt innovador i dinàmic.

La Jonquera va acollir ahir l'obertura del campionat provincial d'Open BTT. La jornada esportiva va reunir a prop de 300 esportistes federats, que van recórrer el circuit que es va crear al voltant del Menhir de Canadal.

En les categories inferiors, Aleix Farrés (Jufre Vic – ETB) i Kyra Galí (Vilajuïga Club Ciclista) van classificar-se com els més ràpids en recórrer el circuit de 3 km adaptat per a la seva edat. En total, es van disputar proves en 10 categories diferents.

La prova va reunir participants de fora la província, com per exemple de Montpellier o de Tarragona, atrets per la varietat del recorregut. L'organització, en la categoria Elit, va preparar un circuit que transcorria en un primer moment pel casc urbà –passant per les escales del carrer la Torre i pel carrer Major– , i que arribava fins al Menhir de Canadal passant per corriols.

Els guanyadors de la prova jonquerenca

Entre tots els participants en la categoria superior –anomenada Èlit– Gerard Blanch (CC Vilajuïga – Eobikes) i Silvia Roure (X-Sauce) van resultar ser els campions de la classificació masculina i femenina. En el cas de Blanch, el corredor de Cabanes va demostrar un ritme altíssim des del primer metre. Pel que fa a Roure, partia favorita per emportar-se la victòria, que finalment va ser molt disputada entre la segona classificada, Alba Sugrañes (Terbikes – Baix Ter), i la tercera, Esther Villaret (Mondepa – Radikalbikes), entre les quals els van separar menys de cinc minuts.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/126986_lajonqueraacullpropde300participant-enlaprimeraprovadelopenbttgirona-1.htm